Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

ARA MALIKIAN: ROYAL GARAGE WORLD TOUR – Gallusova dvorana Cankarjevega doma, Ljubljana (25.5.2019)

25 maja, 2019 @ 20:00 - 23:00

€32 – €49

Libanonski virtuoz armenskih korenin, violinist ARA MALIKIAN, v okviru svetovne turneje Royal garage world tour prihaja na oder Gallusove dvorane Cankarjevega doma.

Ara Malikian je svetovno priznani libanonski violinist z armenskimi koreninami. Klasično izobraženi glasbenik velja za izjemnega virtuoza, ki v svojo glasbo dodaja odtenke ljudskih tradicij različnih svetov kot so flamenko, tango, ciganska glasba in elemente, ki so značilni za judovsko in arabsko kulturo.

Že v mladih letih je kot čudežni deček osvojil prestižne nagrade, med njimi nagrado Niccolò Paganini. Zaradi izredne nadarjenosti, muzikalnosti in virtuoznosti so ga glasbeni kritiki celo preimenovali v novega Paganinija. Za sabo ima 40 albumov in na stotine razprodanih koncertov po vsem svetu. V letu 2019 odhaja na novo svetovno turnejo Royal Garage World Tour, v okviru katere bo prvič nastopil tudi v Sloveniji.

Za Malikiana so značilni zelo energični nastopi v živo. Ni le odličen glasbenik, ampak tudi izvrsten interpret, ki navduši občinstvo.

*******************************

VSTOPNICE: 32, 39, 44, 49 EUR Nakup možen prek spletne strani Cankarjevega doma in na sistema Eventim, ter na vseh Eventimovih fizičnih prodajnih mestih.

“Moja vzornika sta Paganini in Jimi Hendrix, ” Ara Malikian

 

Podrobnosti

Datum:
25 maja, 2019
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
€32 – €49
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/ara-malikian-royal-garage-world-tour

Prizorišče

Cankarjev dom
Prešernova cesta 10
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.cd-cc.si/sl