Loading Dogodki

« All Dogodki

Balladero: Koncert v CSK France Prešeren, Ljubljana (18.1.2019)

januar 18 @ 20:00 - 23:00

€10
Balladero, stari znanec ljubljanskih odrov, se z zasedbo prekaljenih glasbenikov (Jernej Kržič – bas kitara, Boštjan Gradišek – bobni, Martin Lunder – kitara) po daljšem premoru vrača v prestolnico. Tokrat s premiernim nastopom v trnovskem Centru slovanskih kultur France Prešeren.

Na še vedno aktualni drugi dolgometražni plošči Perfect You, je prekmurski klavirski baladni roker poslušalcem postregel tudi z najbolj predvajano domačo skladbo leta 2016 na Valu 202, Zlati časi.

Koncerte Balladero v živo odlikuje pristen in energičen nastop ter raznovrsten nabor avtorskih skladb. Te ležerno a samozavestno gradijo pestro zvočno kuliso, od polnokrvnih rockovskih rifov do nalezljivih pop melodij pa vse tja do zamaknjene panonske mistike iz z blues-rockovskimi baladami prežetega prvenca Club Deuce. Ob številnih koncertih doma je Balladero svojo glasbo uspešno ponesel tudi preko meja. Med drugim je nastopal v Švici, Nemčiji, Avstriji in v Veliki Britaniji. Z avtorsko skladbo I Guess se je uvrstil tudi v polfinale največjega tekmovanja piscev skladb na svetu, International Songwriting Competition v Nashvilleu, ista skladba pa je prejela tudi MTV Adria gold video award za najbolj predvajane skladbe.

Vstopnina:  8€ predprodaja, 10€ na dan dogodka

Podrobnosti

Datum:
januar 18
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
€10
Dogodek Categories:
, , , , ,
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Center Slovanskih kultur France Prešeren

Prizorišče

Center Slovanskih Kultur France Prešeren
Karunova ulica 14
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
031 517 764
Spletna stran:
https://www.facebook.com/CSKFP/