Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Uroš Perić kvartet + Pearlettes – Blunout (26.1.2019)

26 januarja, 2019 @ 21:00 - 23:59

Uroš Perič je glasbeni umetnik (pevec, pianist, aranžer, tekstopisec), ki mu ni para. Zlato obdobje bluesa, jazza in soula so ga prevzeli, zato je njegov opus povezan z vsemi največjimi hiti najbolj cenjenih avtorjev, ki jim vsak mesec dodaja še nekaj svojih glasbenih ustvaritev. Vedno ko zapoje in zaigra Uroš Perič, ljudi ponese do erupcijske navdušenosti.
Uroš je v glasbenih vodah vse od malega, v žanru jazza, bluesa in soula, pa je unikaten ter hkrati več kot odličen, kar pričajo številni koncerti, ki jih je imel, tudi v največjih svetovnih dvoranah, po Evropi, ZDA in tudi Afriki. Največji vpliv na glasbeno kariero Uroša Periča imajo nedotakljivi glasbeniki, kot so Ray Charles, Nat King Cole, Gene Harris, Quincy Jones in ostali.
Koncerta v klubu [blunout] v Domžalah bosta nedvomno ena od vrhuncev, prizorišča, kjer je bilo v zadnjem letu in pol toliko odličnih zgodb, kot le malokje.
Uroš Perič je eden in edini, čeprav je v njem še marsikdo drug. Uroša bo na dveh koncertih v izjemnem ambientu kluba Blunout spremljala štiri članska zasedba, kot tudi ženska spremljevalna skupina Pearlettes.
………………………….
Vstopnice: JOCOPY, Karantanska 2, Domžale (051 33 77 69)

Blunout / music club
Ljubljanska 72, 1230 Domžale
Info: blunoutclub@gmail.com
Rezervacije: 041 552 840

Sledite nam (follow us):
FB/BlunoutClub
Instagram: blunout_club

Podrobnosti

Datum:
26 januarja, 2019
Ura:
21:00 - 23:59
Kategoriji Dogodek:
,
Dogodek Tags:
, ,

Prizorišče

Blunout
Ljubljanska cesta 73
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map