Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Brit Floyd – Hala Tivoli, Ljubljana (11.11.2018)

november 11, 2018 @ 20:00 - 23:00

€30 – €150
Najboljša Pink Floyd “tribute” zasedba izvaja pesmi z najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih albumov zasedbe Pink FloydThe Dark Side of the Moon, Wish You Here, Animals, The Wall in The Division Bell. In še veliko veliko več.

Brit Floyd, največji svetovni Pink Floyd “tribute” šov, se na odre vrača v letu 2018 za posebno retrospektivo ob 45. obletnici ikoničnega albuma The Dark Side of the Moon.

Pink Floyd so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihadelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.

Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z albumov The Dark Side of the Moon skupaj z dragulji s plošč Wish You Here Here, Animals, The Wall in The Division Bell in še veliko več.

Brit Floyd je resnično postal fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd “tribute” šov. Do potankosti so poustvarili veličino in pompoznost zadnje turneje The Division Bell iz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi ekrani, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.

VSTOPNICE: Eventim

Podrobnosti

Datum:
november 11, 2018
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
€30 – €150
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
,
Spletna stran:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/brit-floyd-ljubljana-dvorana-tivoli-494944/event.html

Organizator

NuCoast Concerts Slovenia

Prizorišče

Hala Tivoli
Celovška cesta 25
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map