Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Demolition Group, J.D. Walters Group – Kamfest 2018 – Kamnik (11.08.2018)

avgust 11 @ 20:00 - 23:00

Glavni oder

Demolition Group

Veterani slovenskega podzemlja se zopet vračajo na glavni oder Kamfesta. Kljub spremenjeni postavi ter Goranom Šalamonom na vokalu pa ostaja zvok nespremenjen. Njihova glasba je preplet eksperimentiranja znotraj različnih glasbenih zvrsti, kitarski rifi z zvokom saksofona ter arhaični vokal pa dokazujejo, da spadajo med najbolj trdožive in avtentične skupine pri nas. Demolition Group so: Aleš Suša na saksofonu, Petar Stojanović na kitari, brata Tomi in Ivan Gregel na basu in bobnih, Goran Šalamon – vokal.

Vstop prost!

Večerni oder

J.D. Walter Group

Postbopovski vokalist J. D. Walter je ob Kurtu Ellingu, Allanu Harrisu in Gregoryju Porterju eden redkih res dobrih moških interpretov jazzovskega vokalnega repertoarja. Piše tudi lastne skladbe, vedno pa jih izvaja na inovativen način. Kritiki so zapisali, da »je dal Walter jazzovski interpretaciji nov pomen: znan repertoar vokalne literature je odprl najbolj drznim načinom interpretacije, ne da bi zanemaril komunikacijo z občinstvom, je pravi original v množici posnemovalcev«. J. D. Walter sodi v tisto skupino glasbenikov, ki jih glasbeni kolegi – zaradi izjemne glasovne tehnike ter inovacij, ki jih je vpeljal pri podajanju vokalnega repertoarja, zelo cenijo.

JD Walter (ZDA) – vokal

Domen Bohte (Slovenija) – bas

Quique Ramirez (Španija) – bobni

Anitsia Machneva (Rusija) – klaviature

Erdogan Çem Evin (Turčija) – kitara

Vstop prost!

Mobilni oder

Jan Tomšič: Etno disko

Lokacija: Tunjice (Tunjiška mlaka 35)

Etno disko je glasbeno-plesni dogodek, koncert žive glasbe, kjer glasbeniki ustvarjajo prostor za plesno izražanje obiskovalcev. Med glasbeniki in plesalci se ustvarja posebna vez, preko katere postanejo plesalci sokreatorji dogodka, saj se glasbeniki nenehno odzivajo in prilagajajo vzdušju. Etno disko igra zelo pestro in raznoliko glasbo; od kontemplativnih melodij do divjih ritmov v afriških, latino in arabskih barvah.

Dogodek je organiziran v sodelovanju z Društvom Tun’ški glas in se bo začel s Tunjiškim pravljičnim raziskovanjem.

Vstop prost

 

Podrobnosti

Datum:
avgust 11
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Categories:
, , ,
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
www.kamfest.org

Organizator

Kulturno društvo Priden Možic
Telefon:
+386 70 405 484
Email:
info@kamfest.org