Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Gold, Pressor – Klub Gromka (29.4.2019)

april 29 @ 20:00 - 23:30

10€ – 13€

Kakšno leto nazaj obsorej so GOLD stopili na Gromkin oder. Inovativen nizozemski kolektiv, ki v svoji četici kitaristov skriva nam dva dobro znana obraza. Jaka, ki uničuje meje dobrega okusa zvoka pri Leechfeast (tudi oni pridejo k nam, nič bat) in Thomas, ki je lomil možgane pri The Devil’s Blood (oni pa ne pridejo k nam, nič bat). Imajo tudi druge člane, ki so baje pomembni.

Kakorkoli, sam nastop je bil teatralna orgija zvokov skozi njihovo čudno mešanico atmosferike, morbidne spevnosti, surrealne atmosfere in zvočnega zidu, ki ga premorejo tri dosti žmohtno zveneče kitare. In bas, pa bobni, pa ostal drek.

Na tej turneji predstavljajo nov album v katerega so poleg vsega prej
naštetega, zmetali še malo post-punka, black metala, zasavskih navijaških pesmi in še kaj s poletnih dalmatinskih turbo mix kompilacij. Skozi ta zvočni smoothie vreden novega performansa na kuhinjskem splavu predstavljajo glasbo, ki skozi raznolike komade, zvočno izrazi celotni spekter človeških čustev v tem absurdu od obstoja.

Ob istem času so na turneji kralji ostudnega 666 zvoka ter polomljene angleščine – Pressor. Za razliko od Gold se gibljejo (za razliko od ciljne publike) v bolj osredotočeni zvrsti nadvse tektonskih sludgerskih spevov. Nimajo veliko skupnega, zato bi bilo skrajno neumno, da bi združil obe turneji na en večer. Združil sem obe turneji na en večer.

Lepo bo.

Karte v predprodaji: 10€
Karte na dan: 13€

Mar koncertni cikel sofinancirata Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in Ministrstvo za Kulturo? Tako je. Koncertni cikel sofinancirata Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in Ministrstvo za Kulturo.

Podrobnosti

Datum:
april 29
Čas:
20:00 - 23:30
Cena:
10€ – 13€
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/786406048395202/

Prizorišče

Klub Gromka
Masarykova cesta 24
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.klubgromka.org/