Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

In Flames – Kino Šiška

12 maja @ 19:00 - 23:30

€32

Legendarni švedski metalci In Flames bodo nastopili v Kinu Šiška, v torek, 12.maja. K nam prihajajo v okviru svetovne koncertne turneje ob predstavitvi aktualne studijske plošče I, The Mask in 30-letnici delovanja, in obljubljajo zažigaški stampedo s svojimi starejšimi, železnimi klasikami in najboljšim iz zadnjega obdobja.

In Flames sodijo med najvplivnejše in najpomembnejše metal skupine zadnjih desetletij. Od začetka delovanja leta 1990 v Göteborgu, se skupina ves čas razvija in brezkompromisno sledi svoji viziji. Melodični death metal iz zgodnjih let je nadgradila v samosvoj, originalen izraz, predstavljen na 13 studijskih albumih, med katerimi so The Jester Race, Clayman, Reroute to Remain, Come Clarity, A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms in zadnji, I, The Mask, posnet v Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom.

Album I, The Mask, objavljen 1.marca 2019, je požel velik uspeh in se zavihtel na 1. mesto lestvic na Švedskem in v Avstriji, 2. mesto v Nemčiji in 1. mesto US Top Rock and Metal Albums. In Flames so vzorniki številnim poznanim rock in metal glasbenikom. Prodali so več kot tri milijone plošč in z vsako je njihova priljubljenost po svetu le še naraščala.

In Flames posebej slovijo kot fantastični koncertni izvajalci in so med najbolj zaželjenimi metal atrakcijami. Večkrat so prekrižarili vse kontinente, nastopali so s Slayer, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed, idr., in na največjih festivalih kot so Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp / MetalDays.

Devet let po odličnem koncertu v napolnjenem Kinu Šiška, se prvaki švedskega metala 12. maja vračajo na prizorišče ‘zločina’, s svojimi najboljšimi pesmimi in visoko vnetljivim šovom – ‘In Flames We Trust’!

Vstopnice so v prodaji od petka, 24.1.2020 na www.eventim.com in v vseh poslovalnicah Eventima. Omejeno število vstopnic je na voljo po nižji eary bird ceni!

Vtisi obiskovalcev koncertov aktualne turneje:
www.inflames.com
Jason
Calgary, Canada@The Palace Theatre
November 21st 2019
Another awesome show from a fantastic band. It was great that they played a number of songs from their back catalog that I had never heard done live before. Seeing them in a small venue was great and I loved how the band took full advantage of that.

Manuel
Kleylehof, Austria@ Nova Rock
June 18th 2019
Awesome display of a couple of songs from the new album combined with some In Flames all time favourites. Couldn’t ask for anything better or more in such a set up time frame! Awesome show and amazing vibes from everyone of the band. Mr. Gelotte smiling from one ear to the other while riffing away \m/

MetalRock
Sayreville, NJ@Starland Ballroom
February 28th 2019
Fucking Heavy and awesome !!! In your face and down your throat …head banging – fist pumping – crowd surfing -heart pounding – moshing massacre … still sore !!! – leaves you wanting more and hoping they come back real soon !!! Jersey loves this heavy shit !!!

VIP / Ticket Link: https://bit.ly/2NNHtH2

Podrobnosti

Datum:
12 maja
Čas:
19:00 - 23:30
Cena:
€32
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2195451564095053/

Organizator

MH Concerts
Spletna stran:
https://www.mhconcerts.com/Events

Prizorišče

CUK Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad 3
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.kinosiska.si/