Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Jinjer, The Agonist – Tvornica Kulture Zagreb (20.12.2019)

20 decembra, 2019 @ 20:00 - 23:59

80Kun – 100Kun

Jent / groove senzacija Jinjer 20. decembra v Zagrebu!

V petek, 20. decembra v Zagreb prihaja metal senzacija Jinjer! Glede na to, da so bile vstopnice za koncert razprodane v rekordnem času, se je dogodek preselil v večjo dvorano Tvornice Kulture.

Skoraj vsaki YouTube “vocal coach” je reagiraj na razpon zmogljivosti pevke ukrajinske zasedbe Jinjer. Žena, ki stoji za njim, se imenuje Tatiana, fantje, ki stojijo za njenim Jinjerjem, tvorijo moderno jent metal četvorko značilnega zvoka, ki se ga ne rabi posebej predstavljati.

Dvakrat so bili razglašeni za najboljše ukrajinske metal bend, kmalu pa jih je prepoznala tudi ena največjih metal založb – Napalm Records. V manj kot 10 letih obstoja so izdali 3 albume in 3 EP-a, na turnejo pa so jih s seboj vzeli bendi, kot so Arch Enemy, Cradle of Filth, DevilDriver in Soilwork. 25. oktobra je izšel tudi njihov novi album z naslovom Macro.Predskupina zasedbi Jinjer bo zanimiva ekstremno melodična petorka The Agonist. Do zdaj so izdali pet albumov, svoj šesti album “Orphans” pa bodo promovirali na turneji, ki potekala tudi z Zagrebu.

Vstopnice po ceni 80 kun lahko kupite v KSET-u in v Dirty Old Empire, medtem ko boste za karto na dan koncerta na kraju za vstopnico plačali 100 kun.

Program podpira Mestni urad za kulturo mesta Zagreb.

Podrobnosti

Datum:
20 decembra, 2019
Ura:
20:00 - 23:59
Cena:
80Kun – 100Kun
Dogodek Tags:
, , ,

Prizorišče

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, 10000 Hrvaška
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.tvornicakulture.com/