Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KOVACS – Kino Šiška (10.3.2020)

10 marca @ 20:00 - 23:00

20€ – 25€

V Ljubljano prvič v svoji karieri prihaja Sharon KOVACS, ena največjih nizozemskih glasbenih senzacij!

Sharon Kovacs, znana pod umetniškim imenom KOVACS, je glasbenica in kantavtorica, ki v sebi skriva glas soul legende, publiko pa pritegne predvsem s svojo edinstvenostjo in iskrenostjo. Glasbena javnost jo je spoznala leta 2013, ko se je s komadom “My love” (https://www.youtube.com/watch?v=M_kTSBqQkME&t=61s) povzpela na vrhove evropskih glasbenih lestvic, z albumskim prvencem “Shades of Black” pa se je leta 2015 zavihtela na top liste v kar 36 evropskih državah, vključno z rodno Nizozemsko, kjer se je kar nekaj časa obdržala na najvišjem, prvem mestu.

Po več kot 60-milijonih YouTube ogledov, številnih nagradah in nastopih na vseh velikih festivalih, je jasno, da je KOVACS, ki za svoje glasbene vzore našteje Nino Simone, Beth Gibbons (Portishead) in Amy Winehouse, na pragu svetovne slave.

Svoj drugi album “Cheap Smell” je poimenovala po bendu, s katerim je nastopala, preden je zaslovela, tako kritiki kot javnost pa so ga označili za enega najbolj iskrenih in navdihujočih future soul albumov desetletja. ”Ta album predstavlja moje življenjsko potovanje, ki mi ob koncu dneva daje občutek zadovoljstva in moč, da se sprejmem tudi v točkah, kjer nisem popolna.”


KOVACS s čustvenim vrtiljakom svoje edinstvene glasbe v Kino Šiška prihaja 10. marca. Vstopnice so na prodaj na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si.

Podrobnosti

Datum:
10 marca
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
20€ – 25€
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2534739096848916/

Organizator

Musicology Barcaffè Sessions

Prizorišče

CUK Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad 3
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.kinosiska.si/