Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Leonart: Koncert v CSK France Prešeren, Ljubljana (7.2.2019)

7 februarja, 2019 @ 20:00 - 23:00

€8 – €10
Leonart je peterica izkušenih mariborskih glasbenikov, združenih v kreativni živi organizem. Ljubljanski publiki bodo predstavili svoj material v CSK France Prešeren.

Leonart je organizem svoje vrste. Glasbeniki, Sebastijan Lukovnjak (vokal, kitara),
Andrej Knehtl (kitara, spremljevalni vokal), Tine Brglez (klaviature)
Martin Počkar (bas kitara, spremljevalni vokal) in Marko Brvar (bobni), so vsak za sebe preigrali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek. Kmalu je Leonart začel dihati, rasti ter se razvijati v živeč organizem. Nastala je še neslišana svežina žanrsko raznolike glasbe, ki svoje korenine najde v rocku in se nadgrajuje z besedili, ki opisujejo življenje posameznika, vpetega v urbano okolje.
Ideje, ki jih fantje ujamejo in spremenijo v besedila, so večinoma osebnoizpovedne in zajemajo doživljanje življenja in širše družbe. Glasba je preplet več glasbenih žanrov, ki je z novodobnimi vplivi indieja, pridihi funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok. Poleg omenjenih glasbenikov Leonart združuje kreativce iz različnih področij. Zaradi želje po presežku, je Leonart že kmalu po svojem rojstvu začel privlačiti dobre ideje. Tako so omenjene glasbenike obdali fotografi, ilustratorji, oblikovalci, video artisti in druge kreativne glave, ki se želijo izraziti in biti del te zgodbe. Leonart tako ni samo glasba, ampak zgodba umetnikov iz več področij.

Vstopnina: 8€ predprodaja, 10€ na dan koncerta (Preko spleta v sistemu Olaii in na Olaii prodajnih mestih.)

Foto: Rudi Uran

Podrobnosti

Datum:
7 februarja, 2019
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
€8 – €10
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
,

Organizator

Center Slovanskih kultur France Prešeren

Prizorišče

Center Slovanskih Kultur France Prešeren
Karunova ulica 14
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
031 517 764
Spletna stran:
https://www.facebook.com/CSKFP/