Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Obscura, God Dethroned, Thulcandra, Fractal Universe – Orto bar

17 februarja @ 19:00 - 23:00

22€ – 25€

Vrnitev Obscure

Nedelja, 17. februar. Začetek počitnic za osrednjeslovensko regijo. Veliko ljudi ne ve, kaj bi počeli sami s seboj. Metalci nimajo teh težav – vedo, da bo v Orto baru žgalo na polno, kajti zvečer bodo iz hale odmevale težke metalske viže.

Na omenjeno nedeljo se bo v Ljubljani ustavila karavana štirih bendov, katere bodo vodili nemški tehnični death metalci Obscura. Bend, ki je zrasel na zapuščini Death ter Necrophagist, je Sloveniji zelo znan. Že zadnjih 10 ali več let so naši stalni gostje in vedno več kot dobrodošli. Izjemno zanimivi, v živo nepredvidljivi, uigrani in fucken’ metal! Z več kot dovolj ploščami, z dobrimi pesmimi in pogosto ubijalskim light showom so Obscura prava paša za ušesa in oči!

Mogoče je večji bum novica, da se vračajo nizozemski prvaki melodičnega death metala, God Dethroned. Tudi za njih lahko rečemo, da se spet vračajo, a treba je poudariti, da kvartet ne nastopa več tako pogosto in pred letošnjim nastopom v Kranju je trajalo mnogo let od zadnjega God Dethroned koncerta pri nas. Kdor jih je videl nedolgo nazaj, ve, da je bend v več kot odlični formi.

V veliko veselje nam je napovedati vrnitev še enega benda – nemških melodic black metalcev Thulcandra, ki jih vodi Steffen Kummerer iz Obscure in jih je najlažje opisati kot nemški odgovor na prvi dve plati od Dissection.

Koncert pa bodo odprli nori Fractal Universe.

Vstopnice so že na voljo!

OBSCURA
https://www.realmofobscura.com
GOD DETHRONED
https://www.facebook.com/goddethronedofficial
THULCANDRA
https://www.facebook.com/ThulcandraMetal
FRACTAL UNIVERSE
https://www.facebook.com/fractaluniverseband

Podrobnosti

Datum:
17 februarja
Čas:
19:00 - 23:00
Cena:
22€ – 25€
Dogodek Tags:
, , , , ,
Spletna stran:
https://www.orto-bar.com/koncerti/obscura-ger-god-dethroned-nld-thulcandra-ger-fractal-universe-fra

Organizator

Dirty Skunks
Spletna stran:
https://www.dirtyskunks.org

Prizorišče

Orto Bar
Grablovičeva ulica 1
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.orto-bar.com/