Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SkyEye, Challenger, Sketne – TrainStation SubArt (26.01.2019)

26 januarja, 2019 @ 21:00 - 23:59

6€

–> SKYEYE (heavy metal / Ljubljana)

SkyEye, ljubljanski avtorski heavy metal band, so leta 2014 ustanovili Grega Stalowsky na kitari, Primož Lovšin na bas kitari in Jan Leščanec na vokalu. Trenutna zasedba se je formirala leta 2016, ko sta se bandu pridružila Marko Kavčnik na kitari in Jurij Nograšek na bobnih. Band je zaznamovan z močnim in unikatnim heavy metal vokalom in surovimi a melodičnimi kitarskimi rifi z modernim pridihom, ki skupaj tvorijo zvok značilen za bande kot so Iron Maiden, Saxon, Judas Priest… Fantje so svoj prvi koncert odigrali junija 2017, oktobra 2017 pa izdali prvi EP z naslovom Run for your life. Zaradi izjemo pozitivnega odziva in podpore na koncertih so se odločili posneti debitantski album Digital God, ki je izšel 9.11.2018.

povezava
https://www.facebook.com/SkyEyeBand/
______________________________________________________

–> SKETNE (rock, metal)

Eksplozivna petčlanska zasedba se je v končni postavi našla oktobra 2017. Od takrat trese stene ljubljanskih bunkerjev z udarno mešanico rocka in metala, a jih občasno (a ne prevečkrat!) tudi poboža s kakšno balado. Zdaj se je tudi dokončno strgala z verige in zalomastila na odre in v studio, kjer trenutno snema svoj prvi singel z naslovom Out of my element.

povazava
https://www.facebook.com/sketne/

______________________________________________________

–> CHALLENGER (heavy metal, speed metal, NWOBHM / Ljubljana)

Challenger so frišna zasedba iz Ljubljane, ki jo med drugim sestavljajo bivši člani Vigilance in Teleport. Band črpa navdih iz NWOBHM in speed metala 80ih (Satan, Omen, Samson,…). Obljubljajo predstavitev prihajajočega EP-ja z naslovom Turned to Dust ter koncert poln kričečih vokalov in sladkih kitarskih harmonij.

povezava
https://www.facebook.com/challengerslo/

Vstopnina: 6eur

Podrobnosti

Datum:
26 januarja, 2019
Ura:
21:00 - 23:59
Cena:
6€
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , ,

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska 8
Kranj, 4000 Slovenija
+ Google Map