Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Sober Assault, Big Bad Wolf, Necrotik – Društvo študentov Brežice

januar 12 @ 21:00 - 23:59

V skladu z oživljeno tradicijo bomo letos spet izvedli DŠBjev Metalnight. Ta bo v soboto, 12. 1. 2019, v klubu Mladinskega centra Brežice. Na januarsko noč, ki bo nedvomno hladna, mogoče pa celo zasnežena, nas bodo na glasbeno potovanje popeljale tri slovenske metal skupine.
Prvi bodo nastopili Sober Assault. So štiričlanska naveza iz Grosuplja, nastala leta 2013. Predstavlja neustavljiv glasbeni napad na poslušalce, ustvarjen s simbiozo thrash in melodic death metal-a z elementi progresije ter surove agresije in nasilja. Rezultat je kombinacija hitrih, kompleksnih ter agresivnih kitarskih riff-ov, surovih vokalov, grmečih bass linij, hitrih in nasilnih bobnov ter nepričakovanih harmoničnih melodij dveh kitar.
Sledili jim bodo Big Bad Wolf, kvintet manijakov, ki vam bodo razdrli mesto in spili vse pivo. Postopati previdno. Od leta 2011 igrajo mešanico speed in heavy metala. Predani so skrajšanju življenjske dobe vaših bobničev in splošnim poškodbam vaših notranjih organov. Njihov prvi album z naslovom “Outrage of Modesty” je bil izdan 2018.
Zadnji pa bodo Necrotik, novomeško-ljubljanska zasedba 5 hardkorašev. Njihov štab se nahaja v Novem mestu, v najbolj umazanem kotu Balkana. Ker se neradi predalčkajo so svoj stil preimenovali v HARDCORE PORNPOP. Hitro, agresivno in ritmično, ”budali paše šamar attitude” metalsko kompozicijo začinijo z edinstvenim balkan melosom že od leta 2008.

Vabljeni, vstopnine ni!

Razpored:
21:00 – 21:45: Sober Assault
22: 00 – 23:00: Big Bad Wolf
23:15 – 00:45: Necrotik

Podrobnosti

Datum:
januar 12
Čas:
21:00 - 23:59
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
, , ,

Organizator

Društvo študentov Brežice

Prizorišče

MC Brežice Klub
Gubčeva 10a
Brežice, 8250 Slovenija
+ Google Map