Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Thy Art is Murder, Carnifex, Fit For an Autopsy, I am – Kino Šiška (10.2.2020)

10 februarja @ 17:30 - 23:00

25€ – 29€

10. februarja boste prisostvovali vrnitvi ubijalske avstralske zasedbe Thy Art Is Murder, ki bo predstavljala najnovejši album, Human Target.

Thy Art Is Murder so imenu in zvrsti primerno, brutalni, agresivni, zvenijo mastno in težko ter mračno, v živo pa so tornado. So kot napad Terminatorjev v prvih dveh (in edinih ”the true”) delih Terminatorja Jamesa Camerona. Zakaj ta referenca? Najprej zaradi naslova plošče Human Target, nato zaradi naslovnice omenjene plošče in tretje, zaradi  preverjenega dejstva – Thy Art Is Murder so že nastopili v Sloveniji (mnogo let nazaj) in pokazali, kako se zadevi streže!

A imeli bodo močno konkurenco – novo ploščo imajo tudi ameriški deathcorovci Carnifex, ki so jo svetovni situaciji primerno poimenovali kar World War X. Tudi sami Carnifex zvenijo kot soundtrack apokalipse, kot milijon raket, ki zapuščajo silose in bodo v nekaj trenutkih sejale uničenje in smrt po celem planetu. Ameriška zasedba je prav tako kot avstralski headlinerji močna in mogočna, v živo pa ne pusti dihati. Samo spomnite se njihovega nastopa v Kinu Šiška mnogo let nazaj, uf!

V veliko veselje naj bo dejstvo, da so del turneje tudi ameriški Fit For An Autopsy, deathcore težkokategorniki, ki so naravnost odlični in uničevalni, njihov kitarist Will Putney pa je eden najpomembnejših producentov na tej sceni in je med drugim sodeloval tudi z našimi domačimi slammerji, Within Destruction.

Koncert bodo otvorili I Am, ki prihajajo iz Texasa in igrajo groove metal, ki so ga označili kot ”Texas Death”.

10. 2. 2020 je deathcore dan! Ne zamudite tega spektakla!

Vstopnice si zagotovite pa na povezavah:

Podrobnosti

Datum:
10 februarja
Čas:
17:30 - 23:00
Cena:
25€ – 29€
Dogodek Tags:
, , , , ,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1315361981960235/

Organizator

Dirty Skunks
Spletna stran:
https://www.dirtyskunks.org

Prizorišče

CUK Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad 3
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.kinosiska.si/