Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vlado Kreslin z gosti – Križanke, Ljubljana (30.8.2019)

30 avgusta, 2019 @ 20:30 - 23:00

€33 – €39

Tradicionalni avgustovski koncert Vlada Kreslina naznanja skorajšnji iztek avgusta in obenem napoveduje konec poletnega festivala.

Obvestilo organizatorja: Rezervni termin v primeru slabega vremena je 31. 8. 2019. Končni termin bo določen na dan dogodka in objavljen na www.ljubljanafestival.si.

Kreslin s svojo čutno avtorsko glasbo in čudovitimi priredbami ljudskih pesmi že skoraj tri desetletja polni ljubljanske Križanke in navdušuje obiskovalce. Njegove najlepše melodije, med katerimi so Namesto koga roža cveti, Preko Mure preko Drave, Z Goričkega v Piran in Tudi čez tisoč let, gotovo še vedno odzvanjajo med generacijami njegovih poslušalcev. Na odru je največkrat stal z Malimi bogovi in Beltinško bando, svojo glasbeno pot pa je začinil s celo paleto sodelovanj z najrazličnejšimi domačimi in tujimi glasbeniki, kot so Rade Šerbedžija, Josipa Lisac, Vlatko Stefanovski, Mary Coughlan, Siddharta, Severa in Gal Gjurin ter številni drugi. Tudi letos se bo s svojo črno kitaro poslovil od poletja, pridružili pa se mu bodo, kot običajno, zanimivi glasbeni gostje – Slovenski nacionalni mladinski orkester pod vodstvom dirigentke Žive Ploj Peršuh.

Projekt Slovenski nacionalni mladinski orkester poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Slovenije gospoda Marjana Šarca.

VSTOPNICE (33€, na dan koncerta 39€) lahko kupite preko spletne strani Festivala Ljubljana in preko Eventima.

Informacije o nakupu in prodajnih mestih: http://www.ljubljanafestival.si/vstopnice/prodajna-mesta/

Podrobnosti

Datum:
30 avgusta, 2019
Ura:
20:30 - 23:00
Cena:
€33 – €39
Kategorij Dogodek:
, , , ,
Dogodek Tags:
, , ,
Spletna stran:
https://ljubljanafestival.si/event/vlado-kreslin-z-gosti-5/

Organizator

Festival Ljubljana
Spletna stran:
http://www.ljubljanafestival.si/

Prizorišče

Križanke
Trg francoske revolucije 1
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.ljubljanafestival.si/