Robert Plant ponovno zavrgel možnosti o ponovni združitvi zasedbe Led Zeppelin

Led Zeppelin res nikoli več?

Robert Plant

Slaba novica za vse ljubitelje skupine Led Zeppelin. Pevec legendarne zasedbe, Robert Plant, je pred kratkim v intervjuju za Daily Telegraph ponovno zavrnil možnost združitve Led Zeppelin. Svojo trditev je pojasnil z besedami:”nikoli ne moreš resnično iti nazaj”.

Led Zeppelin so zadnjič nastopili decembra 2007 v Londonski 02 areni. Koncert je bil del Ahmet Ertegun tribute dogodka in bil kasneje izdan na zgoščenki in DVDju z naslovom “Celebration day”. Poleg članov zasedbe (Robert Plant, Jimmy Page, Paul Jones) je pozicijo žal preminulega Johna Bonhama za ta dogodek prevzel njegov sin Jason Bonham. To je bil tudi prvi polni koncert zasedbe po smrti Johna Bonhama leta 1980.

In a brand new interview with the Daily Telegraph, the singer was asked about the chances of LED ZEPPELIN regrouping for more live shows.

Robertu Plantu pogosto očitajo, da je edini člen znamenite skupine, ki ne želi ponovne združitve. Kljub mnogim naporom, ki strmijo k ponovni združitvi Plant ostaja predan svojim novim glasbenimi smerem kot solist. Pred kratkim je izdal svojo enajsto solo ploščo z naslovom:”Carry fire”.

Foto: Spletna stran izvajalcev