Znani vsi nastopajoči na festivalu Winter Days of Metal

Organizatorji festivala Winter Days of Metal so objavili finalno listo nastopajočih.

Festival, ki se bo odvijal med 31.1.2018 in 4.2.2018 v Bohinjski Bistrici bo tako postregel še z dodatnimi priznanimi imeni.

Organizator je v objavi zapisal:

Dragi prijatelji,
čakanja je konec. Veseli smo, da lahko objavimo zadnje nastopajoče glasbene skupine, ki se nam bodo pridružile na festivalu Winter Days of Metal 2018.

Naše največje presenečenje je glasbena skupina, katere glavni cilj je igranje glasbe, ki ustvari vzdušje vsi za enega, eden za vse; s svojo glasbo želijo pritegniti prav vse poslušalce, da se jim pridružijo in seveda, da uživajo v njihovi glasbi. In vse to počnejo že od leta 1996!
Dropkick Murphys! 
Skupina ni ravno ekskluzivno v metal žanru, so pa vseeno zelo zanimiva in več kot pričakovana popestritev našega festivalskega line-upa, ki je seveda v prvi vrsti namenjen zimi in zimski zabavi! Sami zase pravijo, da v pravem vzdušju postanejo obiskovalci oz.poslušalci in nastopajoča glasbena skupina; ali z drugimi besedami, njihov oder in njihov mikrofon je tudi vaš. Si upate preizkusiti to tezo?

Drugo presenečenje – skupina AHAB se nam bo prav tako pridružila na odru festivala WDoM 2018! Skupina praznuje že desetletje dooma in melanholije. Ne gre jih zamuditi!

Iz mrzlega severa se nam bo pridružila tudi vojska šestih Islandcev in nas popeljala naravnost v boj! Tukaj so Skálmöld!!! Ker mi vemo, da prave zgodbe o Vikingih lahko pripovedujejo le sami Vikingi! Pridružite se jim v boju!

In to še ni vse! Kaj pravite na najstarejši Kitajski black / death metal? Legenda pravi, da je nekje na začetku tisočletja vstalo nekaj kitajskih lordov blackmetala. Vedeli so, da so na pravi poti in ime jim je bilo Ritual Day. Pripravite se na udarno dozo metala naravnost iz Kitajske!
In nenazadnje so tukaj še THE ENDEZZMA !! the world known as death!! kot si sami pravijo. Niste prepričani? Obstaja le en način, da se prepričate na lastne oči.
Vstopnice so na voljo tukaj : https://www.mhshop-online.com/c372/wdom-2018 .
Prav tako pa so še vedno na voljo cenovno resnično ugodni paketi, ki ponujajo nepozabne počitnice na smučišču Vogel ali v Vodnem Parku Bohinj; rezervacije so možne tukaj: http://www.bohinj-info.com/…/1/winter_days_of_metal_ang.html .
Se vidimo na WDoM 2018!