Skupina BO! z novo skladbo

Najprej je bila DIRKA ZA NOTRANJI MIR! Odziv  je bil za prvo izdano ploščo zavidljiv. Besedila dobra, glasba tudi, odigrano super,…pa vendar se je porajal dvom. Marsikomu se je zdelo…ah, še en nadobudni alter rock bend. Sledila je plošča OKROGLI SVETOVI in uspešnica 1000e LUČI. Odziv kritikov, urednikov in predvsem poslušalcev je povečal zanimanje za ekipo, ki je z naslovi svojih skladb vzbujala zanimanje in klicala po poslušanju skladb. Skupina BO! se je utrdila kot preverjeno dober bend, ki stavi na dobre aranžmaje, odlične tekste, vokalno prezenco glavnega vokalista in ’’bendovsko odštekanost’’.

TRETJA PLOŠČA

Ob koncu leta 2017 skupina BO!  predstavlja novo skladbo z naslovom MASKA. Prvi singel iz prihajajoče plošče KING KONG, ki bo luč sveta ugledala v začetku leta 2018.

Foto: Rok Šuster

O skladbi pevec skupine Boštjan Meh pravi: ’’Za masko se skriva marsikaj, predvsem pa smo brez nje ranljivi. Ker je življenje oder in smo vsi prefrigani igralci si je najlažje nadeti masko ter se vživeti v vlogo. Včasih se ta maska sname. Lahko zaradi bolezni, osebne odločitve ali v nekem trenutku šibkosti. Takrat postanemo goli in ranljivi in postane najpomembneje, da imamo ob sebi človeka, ki mu zaupamo, saj  lahko v nasprotnem primeru izkoristi naš trenutek šibkosti za kaj zloveščega. Pesem Maska bolj govori o tistem drugem živjenskem sopotniku kot o samem nosilcu maske. Govori o sočloveku partnerici ali partnerju, ki ti krije hrbet ne glede na okoliščine.’’

MASKA ima tudi videopodobo. Spot je skupina BO! posnela v Stari elektrarni Ljubljana. Videospot je nastal pod okriljem Marka Pirca, ki je poskrbel tudi za montažo.

Tretja plošča je za BO!jevce nekaj novega, drugačnega, zabavnega, odraslega,… Odločili so se, da stopijo v kontakt s producentom, ki bo prevzel vlogo v pravem pomenu besede. Jim širil obzorja, dajal nasvete iz zunanjega vidika produkcije, sodeloval pri oblikovanju skladb in postal del BO!ja.

Dejan Radičević, producent tretje plošče KING KONG je vse želje benda izpolnil in tako je zgodba o bendu ki stavi na dobre aranžmaje, odlične tekste, vokalno prezenco glavnega vokalista in ’’bendovsko odštekanost’’ dobila novo poglavje.

BO! MASKA ‘official video’’