Dance Arena s sanjsko techno zasedbo!

Lani so bile oči globalne elektronske glasbene scene usmerjene k novemu, spektakularnemu videzu mts Dance Arene. Festivalski oder, ki je praznoval 15. obletnico, je številne zgodovinske trenutke obeležil s svetovno znanimi imeni plesnih podijev po svetu.

Če se dan pozna po jutru v Areni, potem prvi nastopajoči napovedujejo še naslednjih 15 let! Na tokratnem Exitu, ki bo med 12. in 15. julijem, bo prvi dan na oder Dance Arene stopil Richie Hawtin, pionir in vodilni techno mojster, s katerim bo vredno dočakati sončni vzhod. Pridružil se mu bo še najmočnejši tehno par, Adam Beyer b2b Ida Engberg, sicer znana tudi kot starša treh otrok in nosilca naslova “prva techno družina”. Na trdnjavo prihaja še absolutni simbol berlinske techno scene Ben Klock, ki se je okitil tudi z nazivom “Essential Mix of the Year”. Nežnejši spol bosta med drugim zastopali Amelie Lens, unikatna didžejka iz Belgije, ki piše zgodbo o vzponu, ter izjemno nadarjena rusko-danska zvezdnica Anastasia Kristensen! Regionalne barve bo letos branil DJ Jock iz Splita, največjo mašinerijo na trdnjavi pa bo pognal tandem Dušan Nikolić & Runy iz Novega Sada.
AKCIJA 1 = 5

Festivalska družina EXIT bo v letu 2018 štela že pet članov. Že v ponedeljek, 15. januarja, pa se izteče znana Exitova akcija 1=5, kjer ob nakupu vstopnice Exit za samo 58 EUR festivalski navdušenci prejmejo še brezplačen vstop na festivale Sea Star, Sea Dance, Revolution in festival 84.

Takoj po nakupu vstopnice se je med 15. in 28. februarjem potrebno registrirati na strani www.exitfest.org. Več o vstopnicah in turističnih paketih tudi na kompasyoung.si in supratravel.si.