LET 3 PREDSTAVLJAJO NOVI SINGEL

Singel z naslovom “Tišu” bo predstavljen na koncertu Antivalentinovo #3

Let 3 so v čast legendarnemu festivalu Antivalentinovo 3, ki se bo odvijal v Zagrebu 10. februarja, pripravili zelo zanimivo glasbeno stvaritev. Pesem ‘Tišu’ je priredba velikega hita skupine Novi Fosili ‘Šuti moj dječače plavi’. Posneli so ga s hrvaško mariachi skupino El Combo.

Avtor singla je Damir Martinović Mrle, ki je v pesmi združil dve kreativni ideji – mehiški melos in t.i. ‘Šatrovački govor’, tajno, šifrirano govorico, ki Mrleta močno spominja na otroštvo.

Šatrovačka govorica, pravi Mrle, je poligon za svobodno ustvarjanje. Je stilsko popolnoma neomejena, sliši pa se zabavno. Mehika je dežela, ki me privlači zaradi edinstvenega spoja veselja do življenja na eni strani ter melanholije kot posledice številnih socialnih problemov na drugi strani.’

Tišu’ je ena od pesmi, ki bodo objavljenje na novem albumu Reških Let 3. Singel je bil posnet v glasbenem studiu Srđana Sekuloviča Skansija, pod aranžma singla se je podpisal slovenski glasbeni genij, Iztok Turk.

Nov singel bodo Let 3 premierno predstavili v živo na rock ‘n ‘roll spektaklu Antivalentinovo 3 v Domu sportova v Zagrebu 10. februarja. Na spektaklu bodo prvič nastopili slovenski rockerjiDemolition Group, rock fešto pa bodo poleg LET 3 okrepili še TBF in Edo Maajka.

Tradicionalno si lahko priskrbite zaščitni znak Antivalentinovega – vstopnico za dve osebi ali vstopnico za eno osebo za vse osamljene rockerje.

Vstopnice so naprodaj v Eventimovi mreži po vsej Sloveniji!