Napovedan drugi festival Motörcity

Potrjeni že prvi nastopajoči

Tudi letos se bo na Sotočju v Tolminu odvijal festival Motörcity. Druga edicija festivala z letnico 2018 bo sledila vsem začrtanim smernicam prve edicije festivala; obljubljajo, da bodo ponudili le najboljše.

Ko se dotaknemo glasbe, boste ugotovili, da imajo na voljo glasbene izvajalce, ki bodo zadovoljili še tako petične glasbene sladokusce; LAURENCE JONES, POPA CHUBBY, HAMO & TRIBUTE 2 LOVE with the Special Acoustic show at Delta Stage, STRAY TRAIN, THE BREW in THE BAD FLOWERS so le nekateri, ki se nam bodo predstavili letošnjega avgusta.

Za vas, dragi obiskovalci, želijo le najboljše, zato so tako kot lani pripravili pravo festivalsko “mestece v malem”. Pester nabor sveže hrane za vse okuse, širok nabor pijače, ki vključuje tudi najboljše koktejle in žgane pijače in še mnogo drugih stvari, ki zagotavljajo njihovim obiskovalcem kar najbolj udoben obisk festivala, kjer je prostor za užitek. Brez dvoma prave male počitnice, ki si jih boste zapomnili za vedno.

Lansko edicijo festivala so si naši obiskovalcili brez dvoma zapomnili po nagradnem žrebanju, v katerem je bila glavna nagrada “custom made” motor Blueberry Bomber. Tudi letos so pripravili nekaj za vas, nekaj še boljšega, bolj zanimivega in atraktivnega. Vas zanima kaj? Kmalu boste izvedeli.

Vstopnice za festival so na voljo v treh variantah:
– festivalska vstopnica za celoten festival, 16.-19.8.2018 (16.8.kot dan prihoda, z DJ programom na festivalski plaži, 19.8.dan odhoda brez glasbenega programa), cena 40,00€ + provizija
– 1-dnevna vstopnica, petek, 17.8.2018 : 29,00€ (+provizija)
– 1-dnevna vstopnica, 18.8.2018 : : 29,00€ (+provizija)
in so na voljo v naši spletni trgovini : https://www.mhshop-online.com/c377/motorcity-2018.

Vozniki motorjev in vozniki starodobnikov imajo prost vstop na festival (samo vozniki).

Dobrodošli na prav posebnem festivalu, dobrodošli na MotörCity, dobrodošli pri nas.