Skupina BO! z novo skladbo

PRIMI ME ZA ROKO, KO PRIDE PRVI MAJ!

Bil je mesec avgust lanskega poletja. V sopari in  neznosni vročini je Robi preigraval kitarski rif. Mimogrede. Za šalo. Boštjan v svojem filmu išče pravo besedo, ki bi spodbudila večjo kreativnost dela. Enostavno ne gre. Jutri je nov dan. Nova igra, nove vaje  in nov krog se zavrti.

Naslednji dan nastane skadba DRUGI KROG.

‘’Nekje sem bral, da človek v življenju spozna okrog 1000 ljudi. Če vzamem to množico za izhodišče menim, da je v njej kar nekaj oseb s katerimi lahko posameznik štarta na novo. Kjub temu pa se nekateri odločijo, da poskusijo v drugo.
Vprašanje je če bo res bolje? Sta se oba lika tako zelo spremenila?
Lahko, da so se spremenile okoliščine ali pač tako čutita.
Čeprav sam nisem pristaš pogrevanja starih razmerij ta pesem govori ravno o tem.
Ljubezen se, kot gonilna sila vesolja preko svojih vzvodov, pač manifestira na tisoč in en način.’’    Boštjan Meh / pevec skupine BO!

Nova skladba, ki jo BO!jevci pošiljajo v eter je drugi singel, ki napoveduje izid nove plošče KING KONG. Band je za skladbo DRUGI KROG posnel tudi videospot, ki je delo Marka Pirca. Nova plošča prinaša korak naprej v glasbeni podobi skupine BO!. Producent plošče je Dejan Radičević, s katerim je band stkal zelo močno vez, ki je med nastajanjem albuma konkretno vplivala na končni izdelek. Izdelek, ki ga nestrpno pričakujejo oboževalci skupine, kot tudi strokovna javnost.

BO!jevci se intenzivno pripravljajo na koncerte, ki sledijo in seveda promocijo plošče KING KONG.

Skupino lahko ujamete na koncertih v Ljubljani, Polzeli, Kopru, Izoli, Celju.

Izid plošče in promocijo pa ekipa napoveduje za…

Glasba, besedilo in aranžma: BO!
Posneto med aprilom in septembrom 2017 v DAISY MUSIC PRODUCTION
Producent: Dejan RADIČEVIĆ
Master: Gregor Zemljič