Foto: Goran Berović

Približuje se 21. september, ko bo v Hali Tivoli nastopil eden od najbolj popularnih in prepoznavnih pevcev iz naše regije – Željko Bebek. V okviru turneje ‘Ono nešto naše’ je s  starimi in novimi hiti že navdušil občinstvo v Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru in Beogradu, zdaj pa ga nestrpno pričakuje tudi Ljubljana! Željko bo na oder stopil v spremljavi samih vrhunskih glasbenikov, z razširjeno godalno in pihalno sekcijo. V treh sklopih koncertnega večera bodo glasbeniki odigrali skoraj triurni program.

Z velikim veseljem najavljamo prvo presenečenje velikega koncerta – na odru se bo Željku pridružila čudovita NIKA ZORJAN– skupaj bosta zapela nostalgično ljubezensko pesem ‘Jabuke i vino’ .

NIKA ZORJAN velja za eno najuspešnejših izvajalk sodobnega popa pri nas in za eno najboljših slovenskih vokalistk. Je mlada, polna energije, vedno v trendu, drzna in več kot 7 let stalnica na radijskih postajah kot ena najbolj predvajanih izvajalk. Trenutno na radijskih postajah kraljuje na vrhu domačih izvajalk s skladbama LUNA, ki je Nikin aktualni singel in pa VROČE (v sodelovanju z ostalimi glasbeniki). Pred letom dni je po slovenskih odrih pričela mini turnejo z bandom, ki se v živo spogleduje s pop-rockom, zato je z veseljem sprejela povabilo, da se pridruži utrgani kombinaciji – ŽELJKO BEBEK in NIKA ZORJAN, bosta na velikem koncertu v Hali Tivoli skupaj zapela brezčasen hit ‘JABUKE I VINO’.

Nika bo v mesecu septembru sicer izdala novo skladbo ‘ZA VEDNO (Za skaus)’, ki bo pospremila začetek letošnje jesenske glasbene sezone prekmurske izvajalke.

Na velikem koncertu v Hali Tivoli bo Željko Bebek tako skupaj z NIKO ZORJAN zapel hit ‘Jabuke i vino’, ki ga je pred davnimi 35 leti posnel s skupino Zana in tako ustvaril enega bolj ikoničnih hitov, ki so bili kadarkoli posneti na področju naše regije.

To bo enkratna in neponovljiva priložnost za vse ljubitelje nostalgičnih napevov – vstopnice dobite na Petrol BS po vsej Sloveniji, na Eventim.si  ter na Eventimovih prodajnih mestih po vsej Sloveniji – med drugim na infocentrih Slovenskih Železnic, kjer ob nakupu vstopnice prejmete še kupon s 50% popustom za potovanje z vlakom!