Koncert uspešnic Guns n´Roses z najbolj znano tribute zasedbo

V petek, 9. novembra 2018 ob 21.00 bomo lahko v Cvetličarni  spet uživali ob uspešnicah legendarne rock skupine Guns N’Roses. Prihaja namreč edini pravi G N’R tribute band GUNS 2 ROSES, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash! So namreč Edina tribute to zasedba, katere člani so nastopali s kar štirimi originalnimi člani Guns n’Roses, s katerimi so tudi v stikih, koncert pa bo na točno 30. Obletnico izdaje plošče “G N’R Lies”, na Kateri so skladbe, kot so “Patience”, “Used To Love Her” in “One In A Million”.

GUNS 2 ROSES bodo igrali številne uspešnice tudi z drugih plošč: »Appetite For Destruction«, »Use Your Illusion« 1 in 2, »Spaghetti Incident?«, »Chinese Democracy«, ter celo pesmi, ki so jih G N’R izvajali samo v živo. Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: »Paradise City«, »Welcome to the Jungle«, »Sweet Child o’ Mine«, »Live and Let Die«, »Don’t Cry«, »You Could Be Mine« in mnoge druge. Ponovno bodo obiskali in navdušili slovensko občinstvo. Cvetličarna je znana po koncertih vrhunskih tribute skupin in če ste že doživeli katerega od teh dobro veste, kaj boste dobili – vse ostale pa vabimo, da prvič zagrizete v strune in se predate glasbi bogov rock n’ rolla – v živo! Pred njimi bo nastopila odlična tribute to zasedba skupine Steel Panther z imenom Surreal Panther. Vstopnice za koncert so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in na www.eventim.si.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša GN’R tribute zasedba na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N’ Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N’ Roses naredili enega največjih rock’n’roll skupin vseh časov.

Leta 2006 se je zasedbi G2R za nekaj časa pridružil Steven Adler, originalni Guns N’ Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci. Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N’ Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N’ Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še, predvsem pa zato, ker nikoli ne veš, kateri originalni član se bo z njimi zadnji hip pojavil na odru. Znani so tudi po temu, da jih vabijo v številne znane radijske in televizijske showe po svetu. Nastopali so po malodane celem svetu, med drugimi državami v Indiji, Dubaju, v Franciji, Belgiji, na Nizozemskem, Irskem, Italiji, Nemčiji, ZDA in v Mehiki.

Pridružite se nam torej 9. novembra v Cvetličarni v Ljubljani in se sami prepričajte, da G2R ni  ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla. Kar obeta konkretno zabavo!

Prodaja vstopnic na: http://www.eventim.si/