Jernej Zoran skupaj z Nino Radkovič predstavlja nov singel

Novomeški kitarist in avtor Jernej Zoran se tokrat predstavlja s komadom Igra.

Gre za pop-rock komad z živahnim ritmom, ki spominja na najboljše čase obdobja diska, začinjen z obilico Jernejevih značilnih rockovskih kitar, ter z nalezljivim refrenom.

To je po pesmi Oda, ki je izšla junija, Jernejevo drugo sodelovanje s šentjernejsko pevko Nino Radkovič. »Nina bo zapela večino pesmi na prihajajočem albumu,« nam zaupa Jernej in doda: »Sem sredi kreativnega snemalnega procesa. Muza navdiha me (k sreči) ne izpusti, ustvarjalni kanali so na stežaj odprti, vsak dan snemam. Če bo šlo po načrtih, bo album – moj peti samostojni – končan pozimi, luč sveta pa bi lahko ugledal predvidoma aprila.«
Pesem spremlja tudi videospot, ki ga je režiral Goran Mikić, ki je v preteklosti poskrbel za vizualni podobi Jernejevih singlov Moj svet in Bruseljski predpražniki. Spot je bil posnet v najlepšem mestu na svetu, kot pravi Jernej – v mislih ima seveda rodno Novo mesto.

Do takrat pa uživajte v Igri, Jerneja pa spremljajte na družabnih omrežjih ter seveda na youtubu in njegovi prenovljeni uradni spletni strani www.jernejzoran.com.

Glasba, besedilo, aranžma, kitare, bas: Jernej Zoran

Vokal: Nina Radkovič
Spremljevalni vokali: Anja Pavlin
Bobni: Miha Recelj
Miks: Igor Ilić
Mastering: Simon Gibson, Abbey Road, London
Producent: Jernej Zoran
Posneto septembra in oktobra 2018 v studiih Area 51, Šentjernej in Underground, Šentjernej.
Videospot // Kamera: Erazem Gliha / Montaža: Goran Mikić