Lean Kozlar Luigi predstavlja novo skladbo in video ‘Tvoje oči’

‘Tvoje oči’ – nova, tankočutna balada primorskega pevca in kantavtorja

Lean Kozlar – Luigi, pevec in kantavtor z Obale, v prvem mesecu novega leta predstavlja novo skladbo ‘Tvoje oči’. Z njo tudi napoveduje izid novega, drugega albuma, ki bo izšel še letos.

“Sila nerad govorim o skladbah, ki jih pišem. Težko in nehvaležno je razlagati tekste. Ljudje smo si različni in vsak besedilo dojema povsem drugače. Ko sem pisal pesem sem razmišljal o ljubezni … in da se premalokrat gledamo iz oči v oči, ki pogosto povedo več kot  besede,” o novi skladbi ‘Tvoje oči’ pravi Lean. Za skladbo ‘Tvoje oči’ je posnel tudi videospot v sodelovanju s Friends Production.

Lean Kozlar Luigi je sicer mlad po letih, a v glasbenih vodah velja za starega, prekaljenega glasbenega mačka – pevec in kantavtor z Obale pluje po glasbenih vodah že od leta 2005. Glasbeno nadarjenost je začel brusiti že kot otrok – poleg kitare se je tedaj naučil igrati tudi trobento in bobne. Da lahko prepriča tudi kot pevec, je spoznal v dijaškem bendu in se kmalu zatem pridružil skupinama Gedore in Q2O, kjer ga še danes lahko slišimo v vlogi vokalista in ritem kitarista. Sodeloval je že z mnogimi glasbenimi kolegi, kot so Slavko IvančičTulio FurlaničAnika HorvatIztok Novak Easy, dvakrat je nastopil na Melodijah morja in sonca in enkrat na EMI v spremljevalni skupini Rudija Bučarja.

Lean Kozlar Luigi je septembra 2017 izdal prvenec ‘Kralj noči’, na katerem je predstavil 12 avtorskih skladb. Konec leta 2018 je izdal novo skladbo ‘Barve’ z istrskimi raperji Krkuča Kunekšon, letos pa predstavlja skladbo ‘Tvoje oči’ in napoveduje izid albuma.