Kevin Koradin, glasbeni javnosti prej znan kot gonilna sila uspešne in priljubljene zasedbe Tide, je zakorakal v tretje leto samostojne poti. Po zadnji uspešnici “Visoko”, predstavlja novo glasbeno zgodbo “Vse ali nič”.

Z novim singlom se primorski glasbenik vrača k svojim rock, blues in country koreninam, vse skupaj pa je začinjeno s Kevinovo karakteristično moderno produkcijo.

Kevin se je razgovoril o ideji in sporočilu pesmi: “Pesem govori o izgubi vrednot, o malih ljudeh, ujetih v svetu, v katerem človek ne pomeni nič. Skladba je tudi osebnoizpovedna, saj govori o moji osebni borbi, ki sem jo bil dolga leta –  še kot vodja skupine Tide – , da sem se prebil skozi vse temne plati in zanke rock’n’rolla. Da sem to preživel in da sem danes lahko tu kjer sem –  kot nov človek na novi poti, novim uspehom naproti.”

Foto: Maj Valerij 
Preko znanih imen močno sporočilo pesmi do čimveč ljudi

K projektu je povabil več prijateljev in kolegov, ki so z njimi vpeti v medijski svet, a so kljub uspešnosti in odličnemu delu kot umetniki pogosto podcenjeni in prezrti – ironično – ravno v tem medijskem svetu. Tako je v videospotu moč videti obraze bolj ali manj znanih imen domače glasbene scene in estrade: Marko Vuksanović (Avtomobili), Pero Lovšin, Simon Vadnjal, Oriana Girotto, Jure Lesar, Žiga Rustja, Peter Hudnik (King Foo), Tamara Goričanec, Anja Pavlin (Indigo, Tretji Kanu), Patrick Vlačič (Heaven X) in Samo Budna. Sporočajo nam, naj se ne prodajamo “hudiču”, vsaj poskusimo ohraniti lastno identiteto in kulturo.

V “Vse ali nič” videozgodbi pa poleg glavnega sporočila želijo predstaviti predvsem mlade upe in talente, kot so Tamara Goričanec, Anja Pavlin, Jure Lesar in Žiga Rustja. Kot pravi Kevin, so v videu zajeli glasbeno zgodovino, sedanjost in njeno prihodnost.

Pri snemanju videospota je zopet sodeloval s prijateljem Majem Valerijem, s katerim sta ustvarila že spot za singel “Visoko”. Tokrat so snemali na ulicah Ljubljane, in to kar štiri zaporedne dni v decembrskem minusu.

 

Besedilo: Kevin Koradin

Glasba: Kevin Koradin & Clifford Goilo

Režija: Maj Valerij, Kevin Koradin

Kamera/Montaža/Video produkcija: Maj Valerij