Fed Horses ne počivajo. Izdali so drugi singel iz EP-ja Sinner z naslovom “Toy”.

Tokrat s posebno video podobo avtorja Urbana Mihevca. To ni običajen videospot, je kolaž trenutkov, zaodrskih in odrskih utrinkov. Ti nevsiljeno odstirajo in osvetljujejo tudi medosebno dinamiko članov benda. Je imeniten zapis dogajanja na Izštekanih 25, Emi 2019, Urbanem dejanju 2018, snemanju videospota za singel “Leaving” in koncertu v domačem Navigator Pubu. To so bili tisti najlepši koncerti, ki so najmočneje zaznamovali delovanje te skupine. Prav zato so hvaležni vsakemu, ki je prisoten v videu in je še danes del njihovega sveta.

Spremembe

Po pestrem letu 2018 z odmevnimi nastopi na Izštekanih 25 in Urbanem dejanju, Konji ne počivajo. Zasedba se po predstavitvi pesmi “Ti ne poznaš konjev” na EMI 2019 že kmalu znova podaja na koncertne in festivalske odre.

30. marca 2019 jih skupaj s Čedahučiji lahko v živo slišite v kranjskem KluBaru.

2. aprila 2019 Fed horses skupaj z Bordo nastopajo na Ortofestu, 29. maja pa na festivalu slovenske avtorske glasbe Godibodi v Celici. Ta festival jih po besedah Urše Mihevc spodbuja in daje zagon za razširitev repertoarja pesmi z besedili v slovenščini. Prva pesem v slovenščini “Spremembe“, ki so jo predstavili na Izštekanih 25, je bila napoved k spremembi – Fed horses se iz interpretacije zgodb v angleščini počasi preusmerjajo v slovenščino. Pomlad pa bo v zasedbo prinesla še kako spremembo. Le ulovite Konje na enem izmed koncertov.