Repetitor s tridnevno turnejo v Ljubljani

Repetitor promo shot
Vremenska napoved za Ljubljano: sredi maja bo po prestolnici tri dni pustošil beograjski gromoglasni tornado Repetitor!

Spomladi 2009 je na oder Menze pri koritu stopil beograjski trojec Repetitor in ‘iz prve’ navdušil poln klub. Ob desetletnici prvega nastopa pri nas se garažna post-punk atrakcija Repetitor vrača v ljubljansko klubovje s kar tremi zaporednimi koncerti. Po vzorcu nepozabnih in razprodanih 3-dnevnih turnej v Beogradu in Zagrebu!

Z bržkone najintimnejšim ljubljanskim koncertom doslej bodo 16. maja podkurili v Klubu Gromka. Z neizprosno razpaljotko 17. maja bodo pretresli nedrja Gala Hale. Tridnevno etapo bod 18. maja zaključili z eksplozivnim nastopom v Orto Baru. Vsak večer bo samostojno poglavje s premešanimi setlistami in različnimi predskupinami!

Moto »sweat, baby, sweat« že več desetletje predstavlja filozofijo benda Repetitor. S prepletom umazanega seksapila, nebrzdane odrske prezence in neizprosnih zvočnih zidov, ki poslušalcem nabijajo kri po žilah, so si Repetitor priigrali status najbolj glasne rock’n’roll grupacije Balkana, za katero glave obrača staro in mlado. Dober glas pa pregovorno seže vzdolž in počez po evropski celini, v Rusijo, na Kitajsko in celo do ušes kanadskih Arcade Fire. Njihova nagonska prvinskost, pankerska surovost, no wave kaotičnost, nastopaška neposrednost in izrazna avtentičnost so za vse ljubitelje distorziranega zvoka garant za brezčasen zvočni krst!

Kljub obsežni festivalski kilometrini se Repetitor najbolj domače še naprej počutijo ravno v intimnejši atmosferi klubskih prostorov, iz oči v oči s svojo publiko. Prav njihov ‘klubski pristop’ k grajenju razpoloženja je ključni faktor, ki njihove koncerte naredi unikatne, naj si bo pred več tisoč ljudmi v praški 02 Areni ali stotnijo preznojenih mladcev v beograjski Kvaki 22.

Postanite torej lovilci beograjskega tornada za en, dva ali tri dni!

Vstopnice
13 eur (v predprodaji preko sistema MojeKarte.si: https://www.mojekarte.si/si/skupina/1117786/kulturno-umetnisko-drustvo-kreatura-moonlee.html ter v Gala Hali in Orto Baru za koncerta v svojih klubih)

15 eur (na dan koncerta)

30 eur za vse tri koncerte (samo v predprodaji in v omejenem številu; vstopnica ni prenosljiva – http://store.moonleerecords.com/repetitor-ljubljana-tour-vstopnica.html )

Biovremenska prognoza: Pričakujemo, da bodo vsi trije koncerti razprodani, zato si pravočasno zagotovite ogled koncerta na željenem prizorišču!

FB dogodek