2. Castle kolpa

2. Castle Kolpa Music Festival od 31.julija do 4.avgusta v Fari v Kostelu

V prelepi naravi, neposredno ob reki Kolpi, v Fari v Kostelu, se bo letos odvil že 2. Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal od 31. julija do 4. avgusta 2019. Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo v organizaciji Intalite d.o.o, ki je znan po vrhunski koncertni in festvalski tehniki tokrat ponudile tudi vrhunski festival za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: Dragon Stageu, Arena Experience in Odru na plaži.

Tako boste lahko videli skupine in didžeje, kot so Parni valjak, Siddharta, Skindred, Soulfly, Goran Bare & Majke, Pankrti, Psihomodo Pop, Dub FX, Inner Circle, Asian Dub Fundation, Elvis Jackson, Noctiferia, Sander Van Doorn, DJ Umek, Jay Hardway, Jimmy Clash, Petar Dundo in mnoge druge! Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si!

Ob obfestivalskih dejavnostih bo na voljo tudi plaža na reki Kolpi, v kateri se boste lahko ohladili v vročih poletnih dneh. Že lanska izkušnja je pokazala odlično sodelovanje organizatorjev in lokalne skupnosti, poleg tega pa je začrtal nove smernice v slovenski festivalski sceni.

Tudi cenovno je izjemno ugoden za vse mlade in mlade po srcu, saj si lahko vse 4 festivala ogledate že od 35,00 eur! Ker gre za t. i. »camping festival«, vam Castle Kolpa Music festival ponuja kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi. Preverite več možnosti (CAMP STANDARD, CAMP COMFORT all inclusive, CAMP COMFORT all inclusive + PARKING, CAMP PREMIUM in CAMP GLAMPING) in na spletni strani www.eventim.si.

Organizacija festivala kot tudi Glavni oder (Dragon Stage) bodo tudi letos prava paša za oči in v užitek obiskovalcem, saj se obeta resnično velik in profesionalen oder, kot se spodobi za vse velike skupine, ki bodo nastopile na njem, kot tudi tiste nekoliko mlajše, ki jim bo nastop na tem odru zagotovo ostal v lepem spominu. Na festivalu bodo na programu tudi monokomedije, predstav, delavnice in športne igre. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boste lahko spoznali veliko novih ljudi, prijateljev, kot tudi prekrasno naravo in seveda odlično glasbo na vrhunsko opremljenih odrih.

Nastopajoči:

PARNI VALJAK, SIDDHARTA, PANKRTI, INNER CIRCLE, GORE BARE & MAJKE, ASIAN DUB FUNDATION, PSIHOMODO POP, ELVIS JACKSON, SKINDRED, SOULFLY, DUB FX, NOCTIFERIA, CAPTAIN MORGAN’S REVENGE, LA FANFARRIA DEL CAPIRAN, IRDORATH, MULTIBALL, JAJA BOJZ, SANDER VAN DOORN, UMEK, JAY HARDWAY, JIMMY CLASH, PETAR DUNDOV, AVADOX, SABERZ, SYLVAIN, VEZTAX SASHA MIKAC, GALOSKI, TGW in drugi.

Vstopnice po nižji ceni in v akciji 3 + 1 gratis so na voljo samo do 30. maja na vseh Eventimovih prodajnih mestih po Sloveniji, na Petrolih in na www.eventim.si! 

Več na http:

www.castlefestival.si

Nekaj dodatnih informacij o festivalu

Ob vstopu v festivalsko okolje te bo prevzel občutek pravljične dežele, pozabil-a boš na vse, vodilo te bo vzdušje in izgled festivala. To bo omogočila že sama lokacija na kateri se odvija festival, saj vas Fara leži tik ob reki Kolpi v neokrnjeni naravi. Z zelo lepo, barvito, ter pravljično ureditvijo pa bo dosežena popolnost, ki te bo navdušila.

Festival bo samo 90 minut od Ljubljane, 150 minut od Maribora, 100 minut od letališča Jožeta Pučnika in 60 minut od Reke.

V prodaji je festivalska vstopnica. Festivalska vstopnica vključuje vse dni festivala, ne pa tudi kampa. Za kampiranje potrebujete dodatno vstopnico, ki velja le ob kombinaciji s festivalsko ali dnevno vstopnico. V opisu spodaj preverite možnosti in ponudbo kampiranja. Kamp ni vračunan v ceno vstopnice.

Ponudba kampov

CAMP STANDARD:

– Cena je na osebo za vse dni festivala

– za vstop v kamp potrebujete tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico

– v Camp standard si postavite svoj šotor ali ga kupite v festivalski trgovini (več informacij na: info@castlefestival.si)

– dovoljen je vnos hrane in brezalkoholnih pijač

– Prepovedan je vnos vseh alkoholnih pijač

– Prepovedana je uporaba odprtega ognja, kuhalnikov in žara

– dovoljen vstop samo v Camp Standard

– parkiranje avtomobilov je organizirano zunaj prireditvenega prostora in je na lastno odgovornost

CAMP COMFORT all inclusive

CAMP COMFORT all inclusive + PARKING

Pravila in opis CAMP COMFORT all inclusive:

– cena je na osebo za vse dni festivala

– poseben del festivalskega kampa in nova lokacija kampa

– za vstop v kamp potrebujete tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico

– dovoljen je vnos vseh pijač in hrane

– dovoljena uporaba žara in kuhalnikov

– dovoljen vstop tudi v Camp Standard

– s vstopnico Camp Comfort + PARKING dovoljen vstop in parkiranje avtomobila ali avtodoma znotraj kampa COMFORT (ob svojem šotoru)

CAMP PREMIUM

Pravila in opis CAMP PREMIUM (omejena količina):

– Cena je na osebo za vse dni festivala

– obvezen enkratni nakup 2 Camp Premium vstopnic, saj je šotor za 2 osebi, ki bivata skupaj

– šotori so oštevilčeni

– za vstop v kamp potrebuje vsaka oseba tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico

– dovoljen vstop v vse dele festivalskega kampa

– kontejnerski tuši s toplo vodo in WC (samo za kamp Glamping in Premium)

– postavljen šotor 210 x 190cm

– v šotoru nameščena 10cm debela pena z rjuho za udobno spanje

– dovoljen vnos vseh pijač in hrane

– dovoljena uporaba žara in kuhalnikov

– parkiranje avtomobilov je organizirano v bližini kampa Premium

– kavcija na prizorišču 15 EUR na osebo za šotor in opremo

CAMP GLAMPING

Pravila in opis CAMP GLAMPING (omejena količina):

– nova in boljša lokacija glede na 2018

– obvezen enkratni nakup 4 Camp Glamping vstopnic, saj je šotor za 4 osebe, ki bivajo skupaj

– za vstop v kamp potrebuje vsaka oseba tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico

– dovoljen vstop v vse dele festivalskega kampa

– kontejnerski tuši s toplo vodo in WC (samo za kamp Glamping in Premium)

– postavljen Canvas šotor 5 x 5m

– v šotoru nameščene 4 postelje iz palet z 10cm debelo peno in posteljnino za udobno spanje

– pred šotorom mizica in 4 stoli

– dovoljen je vnos vseh pijač in hrane

– dovoljena uporaba žara in kuhalnikov

– parkiranje avtomobilov je organizirano v bližini kampa Glamping

– Kavcija na prizorišču 15 EUR na osebo za šotor in opremo

VSAK OBISKOVALEC KAMPA BO MORAL PRI MENJAVI VSTOPNICE ZA ZAPESTNICO DOPLAČATI 2 EUR ZA EKOLOŠKO TAKSO. Mladoletne osebe lahko vstopijo na festival le v spremstvu staršev ali polnoletne osebe, ki pisno odgovarja za mladoletnika.