Lusterdam predstavljajo nov videospot

Lusterdam skoraj točno eno leto po izidu prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’ predstavljajo novo skladbo iz njega – za zadnji single iz prvega albuma so izbrali ‘Bele miši’, skladbo, ki bazira na kitarskem popu in si hkrati privošči konkreten izlet v country vode. Kot je pri Lusterdam že navada so skladbo pospremili tudi z videospotom.

Lusterdam so v letu in pol, odkar so se iz garaže preselili v naročje javnosti, predstavili 5 skladb iz prvenca ‘Lepo mi godrnjaš’. Aktualna, ‘Bele miši’, bo hkrati tudi zadnja, saj Lusterdam v prihodnjem letu obračajo nov list – predstavili bodo nove skladbe, ki že zorijo tudi na koncertih zasedbe, ki jih letos ni bilo malo. Lusterdam so tekom leta nastopali po klubih, poleti na festivalih in še nadaljujejo.

Za novosti in koncertne termine zasedbe Lusterdam spremljajte njihovo spletno stran ali Facebook stran.

Kdo so Lusterdam?

Lusterdam so band, ki ga sestavljajo sami filmarji: gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in Ven Jemeršič (bas). Poznajo se že leta in že dolgo prijateljujejo, saj skupaj delajo v video industriji (filmi, oglasi, tv oddaje …). Ker se vsi ukvarjajo tudi z glasbo je bila pravzaprav logična posledica njihovih druženj skupen band. V letu 2018 so nase resno opozorili najprej z naslovno skladbo albuma ‘Lepo mi godrnjaš’ in pred poletjem še s singlom ‘Moram’, 25. septembra 2018 so izdali prvenec ‘Lepo mi godrnjaš’ in skladbo ‘Mesec’, konec leta še skladbo ‘Sonce’, danes pa predstavljajo zadnji single iz albuma, skladbo ‘Bele miši’.