Lumberjack predstavljajo nov single

Ena najbolj svetlih točk slovenske rock prihodnosti, Lumberjack, je danes z novim singlom napovedala uvod v nov album. Rok, Robi, Blaž, Jaka in David so novo skladbo z naslovom ‘Eden Tistih’ pospremili z videospotom, katerega je režiral in v končno vizualizacijo spravil Matej Grginič. Mix in master skladbe je opravil Drago Popovič.

O novem singlu nam je nekaj besed zaupal klaviaturist David Podgornik:”Vsak izmed nas si kdaj želi, da je morda eden od teh. Pa je kljub vsemu zgolj eden tistih, ki jih noben ne pogleda in je predaleč od tega po čemer hrepeni. Pesem je nastala že med prvo ploščo, vendar smo se ustavili in počakali, dokler nismo začutili, da smo dovolj zreli, da jo predstavimo še ostalim. In zdaj je tukaj, v takšni obliki, kot se nam zdi, da največ sporoča.”

Lumberjack bodo svoj novi album, o katerem je še veliko skrivnosti, pospremili skrajno resno. Z velikim koncertom v Kinu Šiška 12.3.2020.

Vstopnice za koncert si lahko zagotovite na spletni strani: https://www.eventim.si/si/izvajalec/lumberjack-2051/profile.html