Lombardo po singlu predstavljajo še videospot za pesem “Pokrita z zvezdami”

Nejc Lombardo se je že leta 2008 zavihtel na sam vrh slovenskih glasbenih lestvic s skladbo Zavrtela sva svet,vendar mu je bilo kot solistu dolgčas. Zato je okoli sebe zbral najboljše prijatelje, glasbenike, ki so delovali v priznanih glasbenih zasedbah (Flirt, Flirrt, RattleSnake, 3Čelos…)

Lombardo je ekipa priznanih slovenskih glasbenikov, ki se je za nastajajoči album še povečala, saj pri projektu sodelujejo najbolj iskani in cenjeni, vrhunski ustvarjalci. Producent Dejan Radičević, ki vodi ustvarjalni, snemalni proces in produkcijo, pri snemanju pa kreativno in izvedbeno, poleg članov banda, sodelujejo tudi Tomaž Okroglič Rous (Siddharta), Neisha in Jure Matoz.

Videospot ‘Pokrita z zvezdami’ so snemali v prostoru, ki najbolj pooseblja naslov nove pesmi  – v Centru vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga v Vitanjah. Režiral ga Matej Grginič, ki se podpisuje pod mnoge spote skupine Siddharta, Los Ventilos itd., za kamero je poskrbel izven serijski Gašper Pintarič. Plesno vlogo je v spotu prevzela Aleksandra Vojnovič, ki si je med drugim nabirala izkušnje  v Bollywodskih filmih, televizijskih serijah kot so npr. Reka ljubezni, Usodno vidno, Žlahtna štorija, reklamnih oglasih in nastopih v videospotih.

“Pokrita z zvezdami”, ki je konstanta in svežina, napoveduje album, ki bo izšel aprila prihodnje leto. Prepoznavni vokal Nejca Lombarda v družbi slovenskih glasbenikov, Davida Stritarja (kitara), Boruta Veluščka (bas), Petra Vdovča (klaviature), Tonija Habule (bobni) in Saša Kroneggerja (tolkala) bo z novim singlom zagotovo spet vzbudil pozornost, saj podaja tako bendovski  kot aktualni radijski zvok in produkcijo.

Člani:
Nejc Lombardo – vokal
David Stritar – kitara
Borut Velušček – bas
Peter Vdovč – klaviature
Toni Habula – bobni
Sašo Kronegger – tolkala