Behemoth predstavljajo nov video

24. januarja bo poljski extreme metal bend Behemoth izdal novo verzijo albuma ‘I Love You At Your Darkest Tour Edition’. Album bo vseboval osnovno verzijo ‘I Loved You At Your Darkest’ z novo grafično podobo izpod rok umetnika Nicole Samori in ekskluzivnimi posnetki z nastopa na oddaji BBC Radio 1 in doslej neizdanim dokumentarcem ‘Thou Darkest Art’.

Za promocijo ‘I Loved You At Your Darkest Tour Edition’ so Behemoth objavili video za skladbo ‘Rom 5:8’, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Album ‘I Loved You At Your Darkest’ je zaznamoval mejnik v zgodovini skupine Behemoth. Ne samo kot en njihovih najbolj uspešnih albumov, temveč tudi kot audiovizualna umetnina. Vse od bogokletnega grafičnega oblikovanja do začaranih in hkrati emocialnih posnetkov, so se Behemoth na tem albumu ponovno igrali z ognjem. Album bo tako dobil povsem novo podobo.

Behemoth se bodo skupini Slipknot pridružili na evropski turneji, ki se začne 14. januarja v Dublinu. Slovenskim oboževalcem bodo najbližje 14. februarja na Dunaju. Tudi mi ne bomo manjkali.