Lažje je vse – prvenec Petre Ambrož

S Petro in Tokcem je vse lažje…

Tokčeva skladba je potrpežljivo čakala na Petro Ambrož, Trboveljčanko, ki jo je srce pripeljalo na Dolenjsko. Skladba Lažje je vse je tako zaživela v sveži preobleki, Petra pa se, in bil je že čas, predstavlja z avtorsko skladbo, ki je kot bi bila napisana prav za njo … In zato DAJE.

ŽE OD MERCEDES BENDA NAPREJ …

»Ne dojemam še čisto dobro, kaj vse se dogaja … mogoče je tako še bolje, res ne bi želela, da mi to srečo pokvari ego,« je ob izdaji singla in sodelovanju s Tomislavom Jovanovićem Tokcem v smehu povedala Petra. Ne skriva veselja ob uresničitvi dolgoletnih sanj, saj Tokca občuduje že od Mercedes benda naprej.

DO VRHUNCA …

»Zgodila se je ljubezen na prvi posluh, vse naprej pa je bila samo nadgradnja do vrhunca, ki ga slišite,« je navdušena Petra. Glede besedila pa pove, da je film, ki se ji je v glavi zavrtel ob prebranem Tokčevem tekstu, silno preprost. »Vsaka šola nekaj stane. Ko odrasteš in se iz življenjskih lekcij naučiš izvleči prepotrebno gorivo za nadaljnje podvige, je vse nekoliko lažje.«

»You know you got it, if it makes you feel good,« je v zgodovino zapisala Petrina vzornica Janis. Dobre želje na dva promila in stiskanje po hodniku – dobro, zelo dobro dene.

Besedilo & glasba – Tomislav Jovanović Tokac
Producent & mix – Igor Ilić
Vokal – Petra Ambrož
Bobni – Stephan Emig
Bas kitara – Jani Hace
Klaviature – Tibor Burai
Kitara – Borut Perše, Jani Hace
Spremljevalni vokali – Tomislav Jovanović Tokac
Avtor fotografij: Alan Orlič
Avtor video animacije: Maj Valerij

Skladba je nastala pod okriljem produkcijske hiše INJA MUSIC RECORDS (Anja Pavlin, Igor Ilić)