Slovenija, ostani doma – Koncert Lumberjack iz placa

Aktualno koncertno dogajanje v naši preljubi Sloveniji je zaradi izbruha epidemije koronavirusa popolnoma zamrlo. K sreči pa se že pojavljajo posamezne zasedbe, ki bodo poskrbele, da boste v živo preko spleta lahko spremljali njihove koncerte.

Ena izmed prvih zasedb pri nas je do ideje prišla zasedba Lumberjack, katera bo v četrtek, 19.3. ob 19.00 preko Facebooka prenašala koncert iz njihovega placa.

Povezava do dogodka:

https://www.facebook.com/events/1651252238360337/

Tako so zapisali Lumberjack:

“Dragi naši, ker zaradi izrednega stanja javno življenje v Sloveniji počasi ugaša, smo se odločili, da vam bivanje v samoizolaciji popestrimo s koncertom iz našega prostora za vaje. Ti se samo priklopi na #FBLive in #ostanidoma. Se gledamo.”

Njihov klaviaturist David Podgornik nam je zaupal:

“Odločitev za to je bila enostavna. Vsi smo obtičali doma in prav je tako. Ni pa prav, da so naši poslušalci prikrajšani za koncerte, ki so zaradi izrednega stanja odpadli. Zato smo vse skupaj prilagodili in nastalo je tole. Vemo pa, da se lahko soba od vsakega posameznika za tisto eno uro spremeni v mini koncertno prizorišče, tako, da bomo veseli, če bo ideja potovala naprej.”