Pred tednom dni smo izdali nov studijski album “Kar seješ, to žanješ”, ki ponuja devet avtorskih skladb z našo značilno mešanico glasbenih stilov.

Čeprav so skladbe žanrsko različno obarvane je njihova rdeča nit, ki se prepleta skozi besedila ter ustvarja enotno sporočilo, interpretacija družbenih vzorcev, ki jih opažata naša frontmana in ustvarjalca besedil v skupini. Sejalca rim želita s svojimi besedami opozoriti na pomembnost zavedanja posledic, ki jih imajo naša dejanja in prevzemanje odgovornosti za le-te.

V tem duhu je že pred leti nastal singel Dušanka, ki je naznanil nov material in s tem nadaljevanje prvega albuma. Če je slednji govoril o tem, naj si ne zatiskamo oči, je drugi album stopil še korak naprej ter v družbeno-kritičnem duhu opozoril na pomanjkanje moralnih vrednot med ljudmi. Vendar v zaključkih še vedno ostajamo optimistični, da lahko ustvarimo boljšo družbo in s tem lepšo prihodnost.

Na tokratnem albumu so se jim pridružili tudi glasbeni kolegi, ki so po svoje začinili pesmi. Med najbolj prepoznanimi imeni je zagotovo Zlatko, s katerim so posneli komad Easy-Dur. Ostali gostje na albumu so še: Lana Petrovič, Mirko Vičentič Polič – Jamirko, Robert Bone (Noreia), Mihael Zore (Tribute to Rolling Stones) in Luka Bedene (Raggalution). Zasedbo so okrepili še z odličnim ženskim vokalom Leile Aleksandre Jelić in mojstrom na trobenti, Simonom Šenkom, ki jih bodo spremljali na vseh prihodnjih nastopih v živo.

Povezava do nakupa albuma.