Nesmrtni the Rolling Stones imajo za sabo zavidljivo kariero, ki traja že dobrih 58 let. V tem času so izdali več kot dvajset studijskih albumov. Svojega zadnjega avtorskega z naslovom A Bigger Bang so izdali pred petnajstimi leti. Temu je sledil še Blue & Lonesome (2016), kjer pa gre za izključno album prired posvečen legendam blues glasbe.

Bend je sicer še po vseh teh letih izjemno aktiven. Za letos so imeli recimo planirano turnejo po Ameriki. Ker je slednja trenutno prestavljena, so nas tudi preko družbenih omrežij zabavali s performansi v živo. Že lansko leto pa so namignili, da pripravlja tudi nov album.

Kot presenečenje so izdali novo avtorsko skladbo Living in a ghost town. Ta nadvse preroško apokaliptična skladba je pravzaprav prva avtorska po več kot desetih letih. Ob enem je tudi popoln oris trenutnega življenja po celem svetu. Rollingi so sicer že pred časom naznanili, da delajo na novem materialu v sklopu katerega je nastala tudi aktualna skladba. Le ta je bila v nekoliko spremenjeni izvedbi napisana in posneta že lansko leto.