Lačni Franz predstaavljajo povsem svežo skladbo Naša kri ne bo nikoli bela.

Glasbo in besedilo zanjo je napisal Zoran Predin, aranžma pa je plod dela celotne skupine. Skladbo so snemali februarja in marca letos, pri snemanju spremljajočih vokalov so sodelovali izbrani člani ŠAPZ Velenje. Za ton, mix in mastering je poskrbel Anej Kočevar, basist Lačnega Franza, ki je pred dnevi izdal svojo prvo samostojno skladbo Jupiter’s on fire. Pod videospot je podpisan Rok Predin.

Pred poslušanjem preberite navodila za uporabo:

Navodila za uporabo: Pesem Naša kri ne bo nikoli bela vsebuje znanstveno dokazano biološko dejstvo (Sanguis noster numquam albus erit). Je klinično preizkušen protivampirski gospel, ki deluje kot zdravilo proti malodušju in blagodejno vpliva na vse vitalne telesne funkcije.

Delovanje: Odpravlja simptome potrtosti in pomanjkanja samozavesti. Podpira in krepi imunski sistem. Možgane in hrbtenico ščiti pred okužbo z virusi šovinizma, nacionalizma, seksizma in fašizma. Način uporabe: Zapojte si jo večkrat na dan, odvisno od počutja in razpoloženja.

Kontraindikacije: Pri zdravih osebah škodljivih stranskih učinkov ne povzroča.Pri ljudeh s psihopatsko ali narcistično osebnostno motnjo, pri konvertitih in megalomanih, pa povzroča izrazito tesnobnost ali napade nekontrolirane jeze.