Leonart z novim singlom in videospotom

Glasbena skupina Leonart je izdala novi single Do morjá, za katerega je posnela tudi video podobo. Na poti do slovenske obale so ujeli najlepše utrinke in pokazali, da je lepo tudi pri nas doma, na sončni strani Alp.

Mariborčani, ki so material za svoj drugi album z naslovom Vrh sveta že pripravili, so izmed desetih svežih in bolj rockerskih linij izbrali najbolj poletno ter ji nadeli še vizualno spremljavo. Pri svojem 10. videospotu so ostali zvesti ideji o umetniški zgodbi, ki raste, diha in se nadgrajuje ter k sodelovanju povabili že 10. video ekipo, Plankton Media. Boštjan Selinšek si bo novo izkušnjo zapomnil po spontani in preprosti ideji, priti do morja, ki ni zahtevala posebnega scenarija le sproščeno vzdušje, ki ga fantom ne primanjkuje.

Za glasbeno produkcijo sta tudi tokrat poskrbela Martina, Bezjak in Flisar, iz studia Epix Productions. K sodelovanju pa sta pristopila še dva priznana slovenska glasbenika, Tomaž Gajšt na krilovki in Blaž Korez na kongah.

Z novim singlom in videospotom, ki ju spremlja tudi prenovljena spletna stran, Leonart napovedujejo glasbe polno poletje in jesen. Mariborski kvartet, ki glasbi daje drugo dimenzijo, bomo konec avgusta lahko večkrat slišali na slovenskih odrih, med njimi tudi na domačem terenu, na Festivalu Lent.

Glasba in besedilo: Andrej Knehtl; Aranžma: Andrej Knehtl, Sebastijan Lukovnjak, Martin Počkar, Marko Brvar, Tine Brglez, Martin Bezjak; Gostujoča glasbenika: Tomaž Gajšt (krilovka), Blaž Korez (konge); Avdio produkcija: Epix Productions, Martin Bezjak, Martin Flisar; Video produkcija: Boštjan Selinšek