San Di Ego predstavljajo novo skladbo

V skladbi ‘Včasih Jočem Ko Sem Sam’, ki jo je napisal, Sergej Škofljanec Sergio – eden nedvomno vidnejših rock vokalistov pri nas, San Di Ego pokažejo svojo mehkejšo plat. Pravijo, da je zdaj čas, da se bolje spoznamo. Sami sebe, pa tudi, da začutimo svet okoli sebe.

Glasba člane spremlja povsod, tudi če ni koncertov. Dobra glasba, avtomobil in prazna cesta sta kot nalašč za takšne podvige.

Ste vedeli, da Sergej takrat, ko ni na odru ali v studiu, uraduje v čisto pravi knjižnici? Izjemen rockerski vokalist, ki pogreša stare čase rock n’ rolla, največ idej najde prav v tišini.

Sergej se je v starem avtomobilu odpeljal po poteh Notranjske, zvečer pa se je usedel pred kamin in zaigral na kitaro – nastala je videozgodba za skladbo ‘Včasih Jočem Ko Sem Sam’.
Pod videospot se podpisuje njihov koncertni fotograf, Alen Kočevar (Kaj 5produkcija).

“Sem le eden izmed mnogih, ki veliko časa preživi v avtomobilu in edino kratkočasenje mi predstavlja poslušanje radija, predvsem glasbe saj poročil namenoma ne poslušam. Več ali manj se vrtijo eni in isti “zlajnani” komadi, včasih te pa kakšen song ob ravno pravem trenutku v kombinaciji z mislimi, ki jih takrat premlevaš v glavi prestavi v nek drug svet. Lahko ti v srcu zbudi nek lep ali pa boleč spomin za katerega si misli, da je že zdavnaj zbledel, lahko te popelje v neke čase, kjer je bilo vse boljše, lepše in lažje kot sedaj, lahko pa je enostavno v glasbeno-besedilnem smislu tako dober komad, da te globoko gane….Ali pa kombinacija vsega…Kakorkoli že, včasih se ob poslušanju najprej zatrese brada, nato pa utrne še kakšna solza…To so dragoceni in žal prekratki trenutki, ko se zavemo našega bistva…. “ – Sergej Škofljanec, San Di Ego