Napovedani novi nastopajoči na festivalu MetalDays 2023

Anthrax in Kreator novi headlinerji!

ANTHRAX na MetalDays prihajajo prvič in to ne bo običajen koncert. Legende praznujejo kar 40. let obstoja in MetalDays je brez dvoma kar najboljše mesto za praznovanje! KREATOR se vračajo na MetalDays po njihovem nepozabnem nastopu leta 2016. Nemška thrash metal institucija je že zasedla eno najpomembnejših mest v zgodovini metala, a še danes zvenijo bolj sveže in udarnejše kot kadarkoli. BEARTOOTH prinaša svežino in raznolikost na lineup festivala MetalDays. Skupina je znana po svojih energičnih nastopih, in seveda pričakujemo, da bo njihov prvi nastop na MetalDays nepozaben!
WOLVES IN THE THRONE ROOM, GATECREEPER, THE RAVEN AGE in IGNEA zaokrožujejo paket na novo dodanih skupin, ki bodo nastopile na MetalDays 2023.
……da pa bo vse skupaj še boljše, zelo kmalu lahko pričakujete razglasitev glavnega headlinerja, še enega dnevnega headlinerja, pa tudi objavo novih odličnih glasbenih skupin. 20.11. bo organizator objavil novo lokacijo, nov dom družine MetalDays. Povezava do vstopnic: www.shop.metaldays.net