COBRA SPELL ciljajo na svetovno prevlado s prvencem “666”

Vse žensko mednarodno hard rock / heavy metal skupino Cobra Spell, ki se poglavitno napaja iz zvoka 80ih, je leta 2019 ustanovila kitaristka Sonia Anubis (ex-Crypta, ex-Burning Witches).

Skupino dopolnjujejo Kristina Vega na vokalu, Roxy Herrera na basu, Noelle dos Anjos na ritmični kitari in Hale Naphtha na bobnih.

Skupaj so gostovale že s številnimi uveljavljenimi skupinami, kot so Ross the Boss, Enforcerer in Evil Invaders. Izdale so dva svetovno hvaljena EP-ja, Love Venom (2020) in Anthems Of The Night (2022). Decembra 2022 pa so sklenile pogodbo z Napalm Records. S temi asi pod njihovimi usnjenimi pasovi, zdaj Cobra Spell predstavljajo svoj prvi dolgometražni izdelek, s katerim ciljajo na svetovno prevlado rock ‘n’ rolla iz 80ih.

Bistvo albuma “666”, ki je izšel 1. decembra letos,  je brez dvoma neukrotljiva in neprimerna ženska moč, ki pa osvežujoče zasuka tipične lirične teme sleaze metala. Vendar pa se Cobra Spell ne omejujejo na glam rock in heavy metal klišeje, temveč v 12. skladbah s svojo instrumentacijo spretno združujejo različne zvočne krajine, ki jih navdihujejo 80. leta.

SEZNAM SKLADBA NA ALBUMU  “666”:
1. 666
2. S.E.X.
3. Satan is a Woman
4. Hotline 666
5. Bad Girl Crew
6. The Devil Inside of Me
7. Fly Away
8. Love = Love
9. Love Crime
10. Warrior From Hell
11. You’re a Cheater
12. High on Love

Album je že na voljo na spletni strani založbe Napalm Records.

Uradna spletna stran: https://www.cobraspell.com
Facebook: http://www.facebook.com/cobraspell
Instagram: https://www.instagram.com/cobraspell
Bandcamp: https://cobraspell.bandcamp.com/