Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Drunk iN Public: Pink Panker, Billy Clubs, Cener – Orto bar (21.12.2018)

december 21, 2018 @ 21:00 - 23:59

/

Decembrska Drunk iN Public veselica skupaj s Pink PankerBilly ClubsCener … Po koncertu nadaljujemo v hali kadilnice w/ 80s Crew … Vstopnina: 8€ … imetniki članske izkaznice Kadilnica of Death imajo vstop prost !!

PINK PANKER
https://www.facebook.com/pink0panker/
https://www.youtube.com/watch?v=ccmdSfG87I8
Kar nekaj poštenih klofut zalučajo besni in jezni Pink Pankerji, ki pa niso pretepaški ali nihilistični, ampak preudarni in trezni glasniki tistih, ki si ne zatiskajo oči. S kratkimi in jasnimi parolami se zavzemajo za čast, spoštovanje in tovarištvo. Njihova odlika je pozitivna sporočilnost, s katero naslavljajo in odkrito pozivajo ponižan in razžaljen plebs… je povedal Igor Bašin za SIGIC

BILLY CLUBS
https://www.facebook.com/BillyClubsBand/
https://www.youtube.com/watch?v=xZlag2p5I4M
Kvartet, ki je razpet med Italijo in Slovenijo nas bo popeljal na besno vožnjo težaških riffov in naspidiranih punk`n roll ritmov, ki so nadgrajeni z besnim vokalnim izgruhom. Priporočamo!

CENER
https://www.facebook.com/CenerPunk/
https://www.youtube.com/watch?v=Lha51A8fVhg
Hitri ritmi, kritična besedila, vedno pripravljeni za dober žur; vse to združuje skupino Cener. Fantje se uvrščajo med punk zvrst glasbe. Skupino cener sestavljajo 3je nadobudni člani. Na vokalu ter kitari Juš Jazbec, na bobnih Aljaž Dremel, ter na debelo struncu Domen Oštir. Njihov največji vzorniki so bandi kot so: NOFX, Rancid, Ramones, Sex Pistols,… Če se najdete v tej zvrsti vas bodo fantje po vsej verjetnosti navdušili in vas spravili v ekstazo! Večinoma ustvarjajo avtorsko glasbo, vseeno pa zaigrajo tudi kakšno sočno punk priredbo. Besedila so večinoma v slovenskem jeziku.

Podrobnosti

Datum:
december 21, 2018
Čas:
21:00 - 23:59
Cena:
/
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
, , , ,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/348989745861347/

Organizator

Dirty Skunks
Spletna stran:
https://www.dirtyskunks.org

Prizorišče

Orto Bar
Grablovičeva ulica 1
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.orto-bar.com/