Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Goran Bare & Majke – Cvetličarna (27.9.2019)

27 septembra, 2019 @ 21:00 - 23:59

18€

Veliki rocknrol pesnik Goran Bare z neuničljivo karizmo bo še enkrat razgalil svojo dušo in z vso močjo predstavil svoj novi album in stari opus tokrat na Cvetličarni. Zadnji album Nuspojave so Goran Bare & Majke snemali v Sloveniji, v Novomeškem studiu RSL, prvič pa je pri nas bil predstavljen ravno v ljubljanski Cvetličarni.

V njem nikoli ni prenehal goreti fantastičen ogenj karizmetičnega pesnika in frontmena, odločenega da z vso močjo, vsak dan in noč živi edino kar ve in zna in to je rock’n’roll!

Njegove pesmi so kot notranji pekel v katerem vladajo demoni s kakršnimi mnogi od nas nikoli niso imeli opravka. Pesmi ki jih je posnel z Majkami so esenca resničnega pravega rocknrola. Pravijo mu legenda, karizmatik, največji rock glasbenik na Balkanu, veliki umetnik. On je vse to, a prvotno je človek.

Za njim je zelo dolga in turbulentna kariera, z vzponi in padci, njegovi albumi in mnogi hiti, ki so tudi po treh desetletjih odpeti in poslušani z enako možno emocijo, so vsi dobili svoj prostor v zgodovini.

Podrobnosti

Datum:
27 septembra, 2019
Ura:
21:00 - 23:59
Cena:
18€
Dogodek Tags:
, ,
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/873017643084198/

Prizorišče

Cvetličarna
Kranjčeva ulica 20
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
www.cvetlicarna.info