Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Terminal Disease, Licence To Hate, Peskovnik – Orto Bar (20.3.2020)

20 marca @ 20:00 - 23:00

6€
Prišel je marec in z njim peti koncert Fundamentum Crew-a. Tokrat bodo naša ušesa ‘božali’ hardcore punk kvartet Peskovnik, tehnični death/thrash metalci Licence to Hate, kot zadnji pa bodo nastopili še Terminal Disease, ki so se po dolgem času vrnili na sceno. Skratka, koncert, ki ga ne gre zamuditi!
TERMINAL DISEASE
Terminal Disease je metal glasbena skupina iz Zagorja ob Savi, ki je s svojim delovanjem začela leta 1998, ko so se lokalni mladci zbrali in začeli žgati metal. Najpomembnejša sta jim kvaliteta in energičnost ter da je glasba tako tehnična, kot tudi kreativna.  Zvrst glasbe, ki jo igrajo, opredeljujejo preprosto kar metal, saj je skozi poslušanje možno slišati vplive različnih zvrsti – thrash, death… Check it out!
LICENCE TO HATE
Licence to Hate je kvartet iz Postojne. Njihova glasba je zmes thrash in death metala z melodičnimi dodatki za poživitev glasbe. Teme njihovih besedil so kritične, direktne ter surove in izražajo prvinska čustva vsakega posameznika.
PESKOVNIK
Leta 92…Bosanc, Makedonc, en ku nevej ski je, pa mwž s Kranjske Gore so se s petelinom na čelu odpravili na pot glasbenikov.
Igrali so metal, HC punk in človek ne jezi se.
Na njihovem prvem koncertu so jih domorodci vrgli v brezno.
Plata nikoli ni bila izdana.
Niso še na internetu, zato si jih boste morali ogledati v živo.
FUNDAMENTUM
Fundamentum je 5 članska ekipa mladih, katerih cilj je predstaviti slovensko alternativno underground sceno, dati priložnost za nastop tako manj kot tudi bolj uveljavljenim bandom . Za kakršnekoli informacije se lahko na nas obrnete prek FB.
SUPPORT YOUR LOCAL SCENE”


Podrobnosti

Datum:
20 marca
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
6€
Dogodek Tags:
, , , ,

Organizator

Fundamentum Crew

Prizorišče

Orto Bar
Grablovičeva ulica 1
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.orto-bar.com/