KiNG FOO vabijo na koncert ob promociji njihove nove plošče

Veliki promocijski koncert ob izidu težko pričakovanega prvenca s posebnimi gosti v klubu Cirkus – Ljubljana

Po odmevnem nastopu na slovenski popevki 2016 kjer so s pesmijo Začaraj Me pobrali nagradi strokovne žirije za najboljšo izvedbo, najboljši aranžma, kot najboljše pa so jih izbrali tudi ostali nastopajoči, so se KiNG FOO odpravili na koncertne odre.

Okrepljeni s pevko Aleksandro Josič, ki je nase opozorila na talentih v Srbiji, kjer je osvojila 3. mesto so KiNG FOO trenutno ena izmed najhitreje vzpenjajočih skupin na slovenski glasbeni sceni.

V leto 2017 so stopili s tretjim videospotom za pesem Lebdenje, februarja pa so prišli v finale na EMI s pesmijo Wild Ride.
Trenutno pa promovirajo svoj že sedmi videospot in singel z naslovom 1000 besed.

Aleksandra Josić, Rok Golob, Matej Sušnik in Peter Hudnik poskrbijo, da iz njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen, pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali le obiskovalca željnega dobre zabave ob kvalitetni glasbi.

KiNG FOO repertoar zajema vse bolj prepoznavne avtorske skladbe (Začaraj me, Galaxije Bežijo, Dance Without Moving, Kristal Lebdenje…) in žanrsko pester nabor zabavnih priredb popularnih skladb odigranih na svoj, unikaten način.

Uradni King FOO YouTube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCaXkkbUWmDzCsNrwsny5j6A

KiNG FOO Facebook:

https://www.facebook.com/KingFooBand/

KiNG FOO – FINALE EMA 2017
https://www.youtube.com/watch?v=uGkHuLPKAxI

Vir: Facebook profil skupine