Novo nastala skupina Anima predstavlja svojo prvo skladbo

Na slovenski glasbeni sceni ni pomanjkanja ustvarjalnosti

Novo nastala skupina Anima predstavlja svojo prvo skladbo z naslovom ‘Ocean‘.

 O skladbi ‘Ocean’:

Govori o neprestanem iskanju tistega pravega. Prave ljubezni, hrepenenja, smisla za življenje. Se bomo sploh kdaj ustavili, se umirili in končno začeli živeti? Morda je pa ravno neprestano iskanje tisto, kar nas dela žive.

O skupini Anima:

Boštjan Levičar – vokal, kitara
Goran Bijelić – kitara
Bojan Vojnović – bas kitara
Timotej Stanojević – bobni

Anima (foto: Alenka Peterlin)

Skupina Anima se je formirala v sredini leta 2016. Zasedba je sestavljena iz izkušenih glasbenikov, ki prihajajo iz Dolenjske in Posavja. Svoje glasbene veščine so fantje dokazovali v skupinah Oko, Momento, Bonaparty, New Citizens, Bort Ross, Marijan Novina, Tadej and the Playfulness, Party Boys, Ad Libitum, …

Fantje so za izhodišče svojega žanra postavili rock glasbo. Končni rezultat pa je prinesel spogledovanje v pop, alter rock in indie, kar je posledica različnih vplivov vsakega posameznika skupine Anima. Ekipa je svoje poslanstvo zastavila pogumno in odločno. Avtorska žilica je na plan postavila nove skladbe, ki so jih fantje s polno mero zaupanja v svoje delo pripravili do celote.

Anima (foto: Alenka Peterlin)

Tako je Anima že posnela enajst skladb, do pomladi pa nameravajo v celoti zaključiti s snemanjem debitantskega albuma. Za mesec december pripravljajo predstavitvene koncerte, kjer bodo poslušalcem predstavili svoje ustvarjalno delo in ponudili v predogled tisto, kar sledi na prvem albumu.

Prvi koncert bodo fantje izpeljali 9.12. v Mladinskem centru Krško.