Myles Kennedy z prvim solo albumom

Pevec skupine Alter Bridge podpisal pogodbo z Napalm Records za prvi solo album

Myles Kennedy

Myles Kennedy je podpisal pogodbo z avstrijsko založbo Napalm Records za izdajo debitantskega solo albuma, ki se bo imenoval ´Year Of The Tiger´. Kot producent se bo na album z dvanajstimi skladbami podpisal dolgoletni producent skupine Alter Bridge, Michael ´Elvis´ Baskette. Album bo izšel spomladi.

Myles je izjavi povedal:”Navdušen sem, da smo se z Napalm Records združili za izdajo mojega prvega solo albuma. To je album, ki sem si ga vedno želel narediti in zelo sem hvaležen Napalm Records, da mi dovolj verjamejo, da bodo stali za menoj.”

´Year Of The Tiger´ je pravzaprav drugi posneti solo album Mylesa Kennedya.  Pred tem je že skompletiral materiala za celotno ploščo skozi leta ustvarjanja od 2009. Kljub temu, da je bil album zmiksan v začetku 2016 se Myles ni odločil za izdajo.

Alter Bridge, primarna zasedba Mylesa Kennedya, so trenutno na turneji, kjer promovirajo svoj peti album ´The Last Hero´, kateri je izšel leta 2016. Skupina pričakuje, da si bodo večino leta 2018 vzeli pavzo z nastopanja, saj se bodo člani skupine fokusirali na druge projekte.