Koncert glasbene legende bo 2.2.2018

Sir Rod Stewart

Eno največjih svetovnih glasbenih imen, Sir Rod Stewart, prihaja s koncertom v naši bližini. Glas, ki stoji za hiti kot so: “Sailing”, “The First Cut Is The Deepest”, “Rhythm Of My Heart” in “Maggie May” 2. februarja nastopa v Areni Zagreb.

Sir Rod Stewart je bil že dvakrat uvrščen v sestavo legendarne Rock and Roll Hall of Fame in je eden najbolj prodajanih umetnikov vseh časov. Tekom pet desetletij ustvarjanja je prodal več kot 200 milijonov albumov po svetu. Med njegove uspehe lahko štejemo tudi albumov, ki so zasedli vrh lestvic v Veliki Britaniji, vključno s 62 hit singli, od katerih jih je šest zasedlo prvo mesto. V Združenih državah Amerike je lansiral 16. singlov, kateri so prišli v prvih deset najbolj poslušanih, štirje izmed njih pa celo prvo mesto Billboard lestvice. Leta 2016 je za svoje zasluge v glasbi in humanitarnem delu prejel titulo viteza.

Organizator zagrebškega koncerta, Star produkcija, obljublja nepozabno izkušnjo za vse oboževalce glasbene legende. Direktor Star produkcije Alen Ključe je povedal:”Velika čast nam je zastopati svetovno zvezdo, katere ime je že več desetletij jamstvo vrhunske glasbe. Prvi zagrebški nastop Sir Roda Stewarta je za nas veliko navdušenje in hkrati izziv. Zato nestrpno pričakujemo velikana naslednje leto.”

Prodaja kart se je že pričela, informacije lahko najdete na spletni strani www.eventim.hr, in na spletni strani Koncerti.net .